Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Premiér Nečas přiznal veřejně svou neschopnost!

"Vláda a koalice byly tou smlouvou trošku podfouknuty," prohlásil dnes premiér Nečas při uvádění nové ministryně Ludmily Müllerové do úřadu,.Slova byl mířena na slavnou a každému známou, smlouvu o vydávání sKaret Českou spořitelnou. Přeloženo do češtiny: „zachovali jsme se jako blbci a skočili jsme Drábkovi na špek:“  

Pokud takováto slova pronese premiér jakékoliv země, je to na okamžitou demisi, protože veřejně přiznal neschopnost vést stát. Vůbec totiž netušil, čím se zabývají jeho ministři. Navíc se dnes ukázalo, že bývalý ministr Drábek, spolu s kumpánem v podobě náměstka Šišky, porušili zákony, když chtěli dát miliardovou zakázku na kontrolu sociálních dávek společnosti IBM bez soutěže. Zakázku dnes zrušil Úřad pro ochranu hospodářské soutěže. Porušení zákonů je u nás beztrestné?

Za ministrem Drábkem stojí ostatně celá řada neprůhledných zakázek, které rovněž silně zavánějí a premiér české vlády je spolkl i s navijákem. A kdyby jen to, pan Nečas svého Drábka hájil zuby nehty, stejně jako jeho neuvěřitelně stupidní a nefungující projekty.

Pokud bych chtěl definovat co je to podfuk, tak jde podle mne o využití nižší inteligence osoby, jíž chceme podfouknout, za účelem jejího zdiskreditování, nebo okradení. Tudíž Premiér Nečas se zde projevil jako naprostý neumětel, který do nebe vychvaloval všechny kroky ministra Drábka, přestože o jejich pravém účelu, pozadí a samotném fungování neměl ani ponětí. Dokládají to i další Nečasova slova, kterými přiznal, že vůbec netušil, že sKarty mají být povinné pro všechny, což je ale zcela jasně zakotveno ve smlouvě s Českou spořitelnou a dokonce by měly být v další fázi povinné i pro statisíce důchodců.

Náš vzácný pan premiér zkrátka netušil vůbec nic. Ani to, že od počátku se nad povinností sKarty pro výplatu sociálních dávek pozastavovaly desítky právníků a odborníků, zástupců invalidů atd. Velmi často byl například při zasedání parlamentu kamerový záběr na premiéra Nečase a viděl jsem jej číst noviny. Všechny deníky se už nejméně rok zabývaly diskuzí nad funkčností sKaret a zejména skutečností, že jsou povinné. V této souvislosti by mne zajímalo, co že to ten premiér v novinách vlastně s takovým zaujetím četl? Že by sport, nebo krimi zprávy či dokonce zprávy ze společnosti? Muselo to být určitě nesmírně zajímavé, protože si nikdy nevšiml titulních stránek listů, kde se sKarty propíraly téměř denně. Dnes je nesmírně překvapen skutečností, že je musí mít opravdu každý, kdo chce jakoukoliv sociální dávku. Doslova dnes prohlásil: "Nedovedu si to představit jinak, než že by to bylo dobrovolné???" Poněkud pozdě pane premiére. Drábek se Šiškou si vás omotali kolem prstu, a jak sám říkáte, podfoukli vás. Řečeno zase jinými slovy, udělali z vás dokonalého blbce!

Autor: Pavel Preucil | pátek 16.11.2012 20:43 | karma článku: 36,35 | přečteno: 1868x
  • Další články autora

Pavel Preucil

Jak vyzrát na Kalouskovu vyšší DPH? Nákupem v cizině!

Tohle se ministru Kalouskovi asi líbit nebude, ale pokud se chová, jak stále tvrdí, ekonomicky on, nemůže se divit, že se budeme chovat ekonomicky i my. Zvedli jste nám DPH a chcete na nás vydělat? Tůdle! Vy jste na nás ušili boudu, ale my vám to oplatíme. Pokud má někdo dost rozumu, doma počítač s internetem a nějakou tu platební kartu, může klidně počítat na vánoční dárky s poloviční sumou, než by musel zaplatit u nás. A začít můžete nejlépe hned.

9.11.2012 v 12:56 | Karma: 36,39 | Přečteno: 3615x | Diskuse| Ostatní

Pavel Preucil

Pochází ministr Kalousek z jiné planety?

Ekonomické vize našeho vzácného ministra financí jsou vskutku roztodivné a popírají snad všechny fungující ekonomické zákony, platné na této planetě. Důkazem je jeho tvrdošíjné lpění na zvýšení daně z přidané hodnoty, které on, jako jediný na světě, považuje za spásu české ekonomiky. Nejhorší je však skutečnost, že se mu podařilo zmanipulovat pro svá nesmyslná opatření nejen vládní kabinet, ale i celou koaliční část sněmovny, kterou dnes tvoří asi 101 duší.

8.11.2012 v 6:30 | Karma: 46,70 | Přečteno: 8539x | Diskuse| Ostatní

Pavel Preucil

Petr Nečas: Slaboch s egem genia

Silácká prohlášení premiéra Petra Nečase z posledních dnů, vzbuzují pocit, že máme v čele vlády neuvěřitelného génia, jenž nemá na celém širém světě konkurenci. „Nemám soupeře, který by mne mohl sesadit“, „Mám dostatek podpory, abych pokračoval jako premiér i předseda ODS“ atd. Tento člověk si nejspíše vůbec neuvědomuje, že svou nekompetentností a slabostí přivedl naši zemi na pokraj zkázy.

2.11.2012 v 13:47 | Karma: 47,30 | Přečteno: 10615x | Diskuse| Ostatní

Pavel Preucil

Bombastické tanečky kolem prezidentské volby

Náš malý a dosud celkem inteligentní národ, dostal od politiků dárek nad dárky. Můžeme si připadat světoví, dokonce tak světoví, jako ti vzoroví Američané, kteří mají už plných 223 let to neuvěřitelné štěstí, že si mohou užívat zářného lesku přímé volby prezidenta. Trochu jsem se zamyslel nad tím, jak to vypadá na našem malém plácku.

19.6.2012 v 11:05 | Karma: 27,83 | Přečteno: 2171x | Diskuse| Ostatní

Pavel Preucil

Krev, pot a čest, nebo jen obyčejné prachy?

Při mediálních vystoupení Karolíny Peak se člověk připadá jako v jiříkově vidění. Ta paní vůbec nebere v potaz to, že všichni občané této země nejsou jen tupá lůza, vhodná jen k tomu, aby ze svých daní vykrmovala politiky, ale že převážná část národa má docela slušnou dávku inteligence na to, aby rozeznala pravdu od lži a podvod od čestného jednání.

20.4.2012 v 10:01 | Karma: 43,39 | Přečteno: 5019x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.