Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

5alfa

14. 1. 2009 15:58
A copa to?

11:41 - Podle Gazpromu potvrdili členové nezávislé monitorovací komise, že tranzit plynu blokuje Ukrajina. Informovala o tom slovenská zpravodajská televizní stanice TA3.

Jsou tam dvě komise EU - to nemohou povědět, co se tam děje? Mají vůbec mobily, smějí vůbec o tom, co viděli mluvit? Proč máme kecy Rusů a nebo Ukrajinců, když už mají být na místě lide z EU?

Nebo je opravdu cenzurováno to, že se něco řekne proti "demokratické" Ukrajině? :-P 

0 0
možnosti
A

Arth-

13. 1. 2009 20:34
Už se s tím smiřte...

za celouvládou ČSSD zůstaly jen dluhy a průsery - a to "vládli" v dobe rozkvětu...

Paroubek osobně ještě neudělal vůbec nic, kromě několika prohraných voleb a neuvěřitelně hloupých projevů po nich...

Tahle vláda aspoň něco dělá... neříkám, že je mi všechno milý...  ale aspoň pracuje.

A Topolánek osobně je na politika překvapivě rovnej chlap...  proto se s ním sketa jako je Paroubek nemůže nikdy domluvit. :-P

0 0
možnosti
A

Arth-

13. 1. 2009 20:31
No tady to zase oranžově pění...

jsme si přišel, jestli je něco nového - a ono nic. :-P

Zato jsme našel zajímavou citaci...  o panu šéfredaktorovi...: "musím si rýpnout do šéfredaktora, který si vyjel na "exkluzivní" reportáž do amerického Silicon Valley do výrobního komplexu Intelu. Odhlédnu nyní od toho, že Intel vyrábí procesory i v Evropě – kam si šéfredaktor cestuje, mi je jedno, z mých peněz se jeho cesty neplatí. Zarážející je, že v tomto případě Pavel Přeučil pravděpodobně vůbec nerozumí tomu, o čem píše. Sice z titulu šéfredaktora mohl mít právo rozhodnout o tom, kdo pojede, ale měl myslet raději na čtenáře, než na dobrý pocit z výletu za oceán...".

No a teď ho asi mrzí, že nejel no Moskvy a do Kyjeva! :-P

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

14. 1. 2009 15:15
Re: No tady to zase oranžově pění...

Milý chytrolíne,

to že jste si na webu přečetl 5 let staré zhrzené nářky  jednoho z mých vzácných novinářských kolegů, který nepřenesl přes srdce, že do USA nejel on, jen vypovídá o vaší úrovni. Je totiž vidět, že zmíněnou reportáž, která byla mimochodem oceněna skutečnými odborníky, jste vůbec nečetl. Vskutku obraz dokonalé inteligence.

Autor(Y)

0 0
možnosti

jirspi

13. 1. 2009 17:26
A už jste se dnes byl vykadit?

0 0
možnosti
ZM

technik

13. 1. 2009 17:04
A proč Rusko neplní dávno uzavřené smlouvy.

My nemáme s Ukrajinou žádné smlouvy na dodávky ani tranzit a nemusí nás zajímat vylhané ruské důvody. Když někdo smlouvy neplní tak je to hajzl. Nejenom, že bolševik poškozuje nás a Slovensko ale z větších států také Německo. Kdyby to Topolánek osobně neobjížděl, tak by jste asi slastně onanoval nad myšlenkou jak nám Rusko zavařilo. Je fakt, že v Čechách je mnoho primitivů ale většinou na rozdíl od autora se to znaží alespoň zakrýt. Nechci přeceňovat misi Topolánka ale alespoň si EU uvědomí, jak spolehlivý a důvěrihodný partner je Rusko. Rusko nebýt nebezpečný militaristický stát, tak by s ním i evropské špičky jednali úplně jinak.

0 0
možnosti
JN

5alfa

14. 1. 2009 12:56
Re: A proč Rusko neplní dávno uzavřené smlouvy.

Jak poškozují Rusové Německo, když zvýšili dodávky přes Bělorusko a Polsko severní cestou? :-)

Proč je na severu takový přebytek plynu, že se mohly na maximum zvýšit dodávky do ČR přes "norský plynovod". A to v situaci, kdy norská strana jasně prohlásila, že každou zimu jede na maximum a nevytěží ani kubík navíc? Odkud se ten plyn tedy bere?

Proč jde Ruský plyn do Turecka, když v cestě nestojí Ukrajina?

Pokud Ukrajina neukradla plyn, kam se poděl obsah ze všech trubek, když to oba zavřeli? Jde o pár tisíc km trubek na Ukrajině na každém metru několik kubíků...

Rusko zatím nedodává JEN přes Ukrajinu, ostatní dodávky zvýšilo na maximum. Možná tedy, že problém může být i jinde, ne? 

0 0
možnosti
ML

Vytržená mandle

13. 1. 2009 15:58
Autore

Autore, zajímejte se raději o ty, kteří v těchto dnes raději drandí dovolené a z gauče kydají na pracující ... (hergot, to je slušný příměr mezi oranžovou a modrou :) ). Jen jestli nejste jeden z těch lahváčových mudrlantů! Rv

0 0
možnosti
K

krystal

13. 1. 2009 15:52
Děkuji autorovi článku ! ! !

Děkuji autorovi za výstižný a pravdivý článek o neschopném Topolánkovi. Jeho pětkrát ohlašované personální výměny ve vládě jsou toho důkazem, stejně jako jeho neúspěšný profesní život - po padesátce má na krku hypotéku přes 5 mil. Kč, je bez bytu (prý jej nechává ex manželce) a musí tak bydlet u přítelkyně za "regulované" nájemné. To je prototyp pravicového politika ? ? ? Spíše pěkná socka.....

0 0
možnosti
M

milanm.

13. 1. 2009 15:30
a

Ano, bůh ochraňuj Evropu pře takovými týpky jako  je autor....

0 0
možnosti
JT

pepinuvhrnec

13. 1. 2009 16:19
Re: a

R^R^R^

0 0
možnosti
S

slosovatel

13. 1. 2009 14:58
Ja to celkem chapu.

Chapu, ze se lepe kritizuje Topolanek ve svetle mezinarodnich vyjednavani, nez Paroubek a jeho Petra travici dovolenou na Slovensku a majici konflikt s tamnim novinarem, ci snad pan Dryml nebo Cunek Koho to taky zajima ze? :-) Osobne si myslim, ze ostudu si urizla zejmena Ukrajina tim, ze neplati. Mirda to halt musel nejak hasit.

0 0
možnosti
M

milanm.

13. 1. 2009 15:29
Re: Ja to celkem chapu.

R^R^R^

0 0
možnosti

giovanninero

13. 1. 2009 14:30
Cui bono?

Cui bono? V čí prospěch píše tento pán? Více-méně už běží předvolební kampaň. Hrozí, že Topolánek získává body za své účinkování "v čele EU" (před čímž smekám!). Tak ho musí jeho soupeři shazovat, seč mohou a jak  mohou. A protože v tak jasné věci to příliš dobře nejde, blábolí. Zkusme se na tom bavit.;-)

0 0
možnosti
KK

Santa1

13. 1. 2009 14:59
Re: Cui bono?

Jasně, píše v žoldu ČSSD, to už tady bylo. Jen kdyby tu nebyla ta trapná okolnost, že má pravdu. Spíš než Topolánek se ovšem ztrapnila Ukrajina, je to přesně ten způsob jednání, kvůli kterému celý spor vznikl. Pokud si někdo myslí, že po případném vstupu Ukrajiny do EU se to zázračně změní, je značně naivní. Topolánek dělal co mohl, možná to bylo v zapečetěné obálce, prostě ho napálili, jako nějací veksláci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.