Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

kotja

24. 9. 2010 20:35
GSV

Já chci GSV, jsem vyfocený v Chotěboři, sice budu mít zamazaný obličej, ale já budu vědět že stojím tam a tam.

0 0
možnosti
I

ingchemik

24. 9. 2010 18:30
Na to lze říci jen:

R^R^R^R^. Některé státy jsou GSV pokryty na 100%. a že by tam stoupla zločinnost?? Tuto službu naprosto jednoznačně vítám, a doufám, že i do Česka se dostaví rozum. I když... právě tím si někdy nejsem jist:-/

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

24. 9. 2010 18:43
Re: Na to lze říci jen:

Také bych tomu rád věřil, ale když vidím některé reakce, tak mi zůstává rozum stát

Autor:-)

0 0
možnosti
VH

volkswagen

24. 9. 2010 16:00
Hmmm

Proč bychom se měli bát odposlechů, když nemluvíme o ničem špatném?

Proč okamžitě ostrakizovat někoho, komu vadí, že mu bude kdekdo čumět do dvorka? Hned z něho pokud možno udělat bordeláře, abychom pokud možno znehodnotili jeho názor, protože když má někdo na dvorku bordel, nemá hodnému Googlu do jeho práce co kecat. 

Moc hezký je ten odstavec o wifi... takže když se mi někdo nabourá do nezabezpečené wifi sítě, je to vlastně moje chyba. Měl jsem si jí zabezpečit. Tak tedy vlastně omlouváte toho, kdo to dělá. Vždyť příležitost dělá zloděje. Jestlipak, až vám někdo na ulici natluče, posbíráte se ze země se slovy, že jste měl víc cvičit abyste se ubránil?

Obecně bych řekl, že takhle povrchní styl článku naprosto odpovídá stylu 21. století :-(

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

24. 9. 2010 16:36
Re: Hmmm

Typický český způsob, jak dát někomu do úst něco co neřekl, je vidět, že máte dobré školení od našich politků. Za prvé,  bordel na cizím dvorku je mi ukradený, Ať se tam třeba staví na hlavu, ale stěžovat si kvůli tomu na Google mi připadá přinejmenším podivné. Asi tomu dotyčnému nevadí, že ten bordel vidí každý den sousedé. 

Co se týká wifi, kde jste vyčetl, že Google omlouvám? Zase jen fabulace. To není omluva Googlu, ale doporučení dbát trochu na bezpečnost své sítě. Google je totiž to nejmenší zlo které se mu může do sítě nabourat, jsou dalëko horší.

A do třetice, je vidět, že 21. STOLETÍ stojí dost vysoko nad vaším chápáním. To chcete říci, že objevy světových vědců, které tam přinášíme jsou povrchní? To, že časopis uznává Akademie věd ČR jako odborné publikační medium, vám nic neříká? Potom tedy sorry. Pro vás tento časopis rozhodně není!:-P

0 0
možnosti
GZ

zupan

24. 9. 2010 15:05
Pekna pomuck pro zlodeje

Vazeny pane, Vas byt zrejme jeste nekdo nevykradl, jeden pohled na tuto bajecnou vec muze byt opacny od Vaseho vseobuchvatneho. Mame se prece promenit v jednu velkou vesnici, kde kazdy vi o druhem i jake nosi trenyrky. Vse je dvousecne, nebo vicesecne, ne jenom bile, jak ve svem nazoru ukazujete. Nekomu mozna i davate  moznost poslat rizenou strelu na ten Vas uklizeny dvorecek.

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

24. 9. 2010 15:38
Re: Pekna pomuck pro zlodeje

Milý pane, víte že vykradl? A dokonce 3x. A podržete se, bylo to v době, kdy o Googlu neměl nikdo ještě ani šajna! Myslíte si, že když nebudete na Googlu, tak vás zloději nenavštíví? Neukazuji vše bílé. Každý má přece možnost se z GSV nechat vymazat, nic to nestojí a je to hned

Autor;-D

0 0
možnosti
JT

sudovec

24. 9. 2010 14:45
Jiný pohled

Definice soukromí je velice ošemetná věc a každý to bude vidět jinak. Myslím že každý má právo žádat aby se záběry jeho soukromí v GSV neobjevovali. Google bohužel tuhle možnost dává až následně po zveřejnění, to je ale nepřijatelné. Pokud by Google měl systém udělaný tak, že by bylo možné vyjádřit svůj nesouhlas ještě před zveřejněním - a to nejlépe tak, že zveřejní jen ty u kterých má souhlas, nemám s tím jediný problém.

Pravda je ale to, že by to byla fuška.

0 0
možnosti
BK

Králík z klobouku

24. 9. 2010 14:59
Re: Jiný pohled

To jako že by s úplně každou fotkou musel souhlasit úplně každý člověk, a to ještě než by jí vůbec viděl? Nebo že by Google předem rozeslal doporučené dopisy majitelům všech domů, pozemků, obličejů, automobilů, záhonů a odpadků, co se na fotkách mihnou? A co když se naopak někdo cítí poškozen tím, že se nevyskytuje na fotce, kde by se vyskytovat měl? Co když se cítím poškozený tím, že na žádné z fotek Googlu se nevyskytuje moje luxusní auto - mám právo kvůli tomu nesouhlasit se všemi fotkami, na nichž moje auto není vidět?

0 0
možnosti
EK

Deleter

24. 9. 2010 14:08
Hysterky

by měly ještě zkontrolovat Picasa a Rajče, jestli tam nějaké tachonýr náhodou nedal fotku jejich luxusní barabizny, případně čtyřkolé popelnice. Jako zichr je zichr, žejo.

0 0
možnosti
S

smaky92

24. 9. 2010 14:01
ČPS

Zvláštní, Piratenpartei se v hojném počtu účastnila berlínské demontrace Freiheit statt Angst 2010, zatímco představitelé ČPS zřejmě reprezentují opačný názorový proud.

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

24. 9. 2010 15:41
Re: ČPS

Tady slučujete dvě rozdílné věci. Jednou je zcela praktické mapování GSV a druhou je neoprávněné stahování soukromých dat. To je samozřejmě nepřípustné a právě to zasahuje do soukromí. To také v blogu kritizuji

Autor;-)

0 0
možnosti
I

ivabublan

24. 9. 2010 13:26
Jak muze nekdo jako vy,

s nazorem jak od neandrtalce ktery videl TV a myslel si ze jde o zazrak, sefovat jiz 8 reokem mesicniku, ktery ma neco spolecneho s vedou ... nechapu.

Tvrdit, ze odpurcum google nevadi to, ze jiz dnes jsou sledovani je prachsprosta ucelaova lez na stejne urovni jako popirani holokaustu.

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

24. 9. 2010 13:31
Re: Jak muze nekdo jako vy,

Jo, zabedněncům jako vy holt není pomoci. Je mi vás líto:-P

0 0
možnosti
OU

24. 9. 2010 13:09
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
I

ivabublan

24. 9. 2010 13:29
Re: vyborna sluzba

Vite, tady nejde o to, ze odpurcum gugle vadi gugle proto, ze jsou nemoralni a ze maji neporadek na dvorku, ale o to, ze gugle touhle sluzbou poklada zaklady pro dalsi, mnohem horsi sluzby. Ovsem odpurcu gugle je tak malo, ze lide do 10 let schvali vsechny zakony dle Orwella a vy, lidi, kteri se nevyznate v IT a neslysite na varovani IT odborniku, kteri varuji pred moznostmi sveho vlastniho oboru prozrite az po III sv. valce. Ovsem, jenom ti, kteri to prezijete.

0 0
možnosti
VZ

Vencast

24. 9. 2010 13:03
Webové mapy

jak už dole někdo poznamenal,jsou taky docela dost podrobné a ukazují i ty dvorky a když to někomu vadí tak si může jít stěžovat na lampárnu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.