Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

varsolim

14. 11. 2009 16:01
Komu neni z hury dano....

Je s podivem,ze ani vzdelani lide nepripusti,ze odsun nemcu (zejmena zpusob) je hanbou  naseho naroda.Statky a podniky v jejich vlastnictvi bylo bohatstvi,ktere oddily RG zdevastovali.Vysidleni nemcu melo byt posuzovano jednotlive.Dnes malokdo vi,ze osm nemeckych poslancu uverejnilo prani  vice nez milionu sudetonemeckych demokratu,katoliku,socialistu i komunistu a nekolika set tisic privrzencu Henleinovi strany prohlaseni,ze omitaji pripojeni k Treti risi.Jsme naprosto zajedno s ceskoslovenskou demokracii v jeji snaze ubranit jeji hranice. Ti co hlasovali pro Henleinovu stranu,nehlasovali take pro jeho plan;meli namysli narodnostni rovnopravnost v ramci republiky.Jsme narod,ktery si lze a Klaus je nizky populista,ktery utoci na nacionalisticke komplexy naroda.

Mirek Smejkal

0 0
možnosti
VH

Stará kára

25. 10. 2009 9:52
TO JE VÁŠ PROBLÉM!!!

Mnozí jsme na pana Klause (nejprve doc., dnes prof.) nebyli hrdí od okamžiku, kdy se začal reálně projevovat (tedy když se zakotvil v české vládě).

Jediné obdivuhodné je, jak rychle vybudoval svůj výtah k moci (ODS), jak ho dokázal (s pomocí plačtivých scén manželky a syna) udržet a jak ho systematicky boří, aby jeho výtah nemohl využít nikdo jiný.  Výš už ho výtah totiž nevytáhne.

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

25. 10. 2009 9:26
A jako

správný vlastenec, přímo národovec, se stejně jako oni v 19. století obrací k Rusku, a volá po napití kozáckého koně z Vltavy! Jenže v Rusku dneska nevládnou nějací, pro nás příbuzní Slované, ale bolševická soldateska, která má jenom jeden jediný zájem, a tím je vláda nikým a nijak neomezována! Po posledních zprávách o jeho vztazích s Moskvou a Ruskými, neobolševickými vladaři a tzv podnikateli, začínám těm řečem o Pružinském a Vodičkovi opravdu, ale opravdu věřit!

0 0
možnosti
V

v.moravan

25. 10. 2009 1:03
Souhlasím s vámi

Díky za názor, máme se sice za sekularizovanou společnost, ale multikulturní etnobyznys, ekofanatismus a teď třeba i hysterie ohledně smlouvy, okolo které je víc obstrukcí než i Klaus dokáže vymyslet, to už není debata o faktech to už je víra prorostlá do politiky o jejíž pozitivním dopadu lze úspěšně pochybovat.

0 0
možnosti
J

janvanek

24. 10. 2009 22:11
Já se za něj nestydím, protože se s ním nestotožňuji.

Bohužel je ale ostudou českého státu.[>-]EU

0 0
možnosti
A

AncientMariner

24. 10. 2009 23:41
Re: Já se za něj nestydím, protože se s ním nestotožňuji.

To jen zatím. Brzy už ostudou českého státu nebude... Páč žádný nebude...

0 0
možnosti
K

kevinbb

24. 10. 2009 22:07
Mate pravdu a

karma.

R^[>-]

0 0
možnosti
JPG

Jean Paul Gaultier

24. 10. 2009 21:04
Lisabonská smlouva ve srozumitelštině

http://www.youtube.com/watch?v=O24ZbCngESA

0 0
možnosti
PK

pkula

24. 10. 2009 19:30
Postavit se na tomto blogu

na stranu Václava Klause zas až tak velkou odvahu nevyžaduje. Mohl byste mi ale vysvětlit, v čem jsem přičinlivý, když si dovolím s ním nesouhlasit? Pavel Kula

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

24. 10. 2009 19:36
Re: Postavit se na tomto blogu

Na svůj názor máte samozřejmě právo. Ale horší je, že Václava Klause napadají politické nuly, jakou je například jistý pan Bursík, které mají máslo na hlavě. Všichni z nich zvedli v parlamentu ruku pro Lisabon, aniž by si nechali právně prověřit všechny aspekty a důsledky tohoto rozhodnutí. Dnes, aby svůj lapsus zamaskovali, obouvají se do Václava Klause. :-/

0 0
možnosti
JJ

Jay6

24. 10. 2009 19:05
Jakým právem?

Prezident Klaus se rozhodl tak jak se rozhodl.Je to jeho právo.Racionální postoj od něj nečekám,takže mně jeho dětské trucování nijak nepřekvapilo.Nikdo,ale nemá právo hovořit za mně.A zvláště ne tato kreatura.Není to můj prezident.Způsob jakým byl zvolen do funkce ať už poprvé nebo podruhé se dá nazvat pouze jako morálně sporným.Jsem také Čech a není mým národním zájmem nechat se v zahraničí zastupovat tímto nýmandem.Stydím se za prezidenta České republiky.Je to ostuda.Nazývejme věci pravými jmény.Nejsem právník a je mi jedno jak dopadne právní rozbor Benešových dekretů.Pokud jsou právně v pořádku dobře.Pokud nejsou není v národním zájmu žádného státu,aby jeho právní základ stál na bezpráví a neúctě k principům na kterých je založena listina základních lidských práv a svobod.Je zbytečné u Klause hovořit o ochraně národních zájmů.Tomuto člověku jsou národní zájmy naprosto ukradené.Jde mu o hýčkání vlastního ega.Jediným zájmem o který Klaus bojuje je jeho osobní zájem.Nic víc!

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

24. 10. 2009 19:16
Re: Jakým právem?

Je videt, že na vás se mediální masáž pořádně podepsala. Ale ono to chce trochu hlubší pohled. Zjednodušené myšlení má pak takovéto důsledky. Pokud by šlo Václavu Klausovi opravdu o hýčkání vlastního ega, jak píštte, rozhodně by nešel takovýmto způsobem proti větru, aby se nedejbože nezesměšnil. Jeho postoj je ryze racionální a navíc podložený právně. !!

0 0
možnosti
AP

Adam Pospisil

24. 10. 2009 18:48
...

Václav Klaus je podle mého názoru špatný prezident, navíc je zodpovědný za rozkradení a vytunelování velké části českého majetku po roce 1989. Ale co se týče problematiky tzv. "Lisabonské smlouvy" tak tam s ním musím vyjímečně souhlasit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.