Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tapeer

11. 9. 2009 16:30
No nevím,

něco na tom je... nicméně Václavákem se klidně projdu ve dne i v noci, už jsem chodil na horších místech... Policie a její nečinnost, to je jiná... nevím,jestli ještě dnes, ale v nedávné minulosti hlídkovali na Václaváku policisté z tzv. "pěší roty" z Krakovské... byli to nováčci, v 90% mimopražští, kteří si museli po skončení policejní školy povinně odkroutit nějakou dobu službou v Praze, než je pustili sloužit "domů"... je jasně, že v tomto případě neoplývali aktivitou a snažili se hlavně povětšinou 12ti hodinovou službu nějak přečkat... nevím, jestli dnes chodí na Václavák sloužit jiní policisté, ale každopádně, ti uniformovaní jsou jen takové cvičené opice v mundůru, aby byli vidět a občan měl aspoň nějaký pocit "relativního" bezpečí... Kapsáři, šlapky,dealeři a ostatní musí monitorovat kriminální policie, operativa v civilu, musí dokumentovat a poté umět také vše prokázat... Dneska pochybuji i o kvalitách lidí z obvodních kriminálek... televizní detektivy tam fakt nehledejte.....

0 0
možnosti

Paul Weiss

11. 9. 2009 16:45
Re: No nevím,

Konečně někdo, kdo je v obraze a ví, jak je to doopravdy...

0 0
možnosti

lharu kral

8. 9. 2009 17:03
A to jste jsete zapomnel .....

na kasina. Je to vopravdu humac.

0 0
možnosti

ov_puskin

8. 9. 2009 15:09
Jaaak, Londyn, cooo, Londyn?

Hezky clanek, akorat jsem si za tech 7 let co tu ziju nevsiml, ze by bylo londynske metro vecer nejak "o hubu" - rozhodne mene nez treba ostravske tramvaje... :-P

0 0
možnosti

Hvězdář

8. 9. 2009 15:34
Re: Jaaak, Londyn, cooo, Londyn?

Máte pravdu, že i tam je možná bezpečněji. Vrátil jsem se z Londýna před měsícem a byla to docela pohoda. Zato na jaře jsem tam zažil takovou rvačku, že jsem rychle hledal kde nechal tesař díru. Je to asi případ od případu.

Autor;-)

0 0
možnosti

zberanek

8. 9. 2009 14:18
Je to škoda

Pěkný článek. Bohužel je pravdivý.

0 0
možnosti

Tryskomys Muf

8. 9. 2009 12:31
Hmm

No naposledy jsem sel po Vaclavaku po dlouhe dobe tento patek kolem desate, a nestacil jsem se divit. Tolik pochybne pakaze jsem tam jeste nikdy predtim nevidel. K zbliti.Rv

0 0
možnosti

gaDzin

8. 9. 2009 16:02
Re: Hmm

Ja mam na Vaclavaku pracoviste a ta pakaz je tam vicemene cely den. V prave poledne nakoupit drogy neni problem a v podchodu pod magistralou potkat lidi co si tam slehaji je naprosto bezne, uz chodim radeji vrchem, nemel jsem na to zaludek pred ci po obede ... vecer je to samozrejme mnohem, mnohem horsi ...

0 0
možnosti

PetrB.

8. 9. 2009 12:14
Grázl z Olomuce MV zkorumpoval Snitileho přímo na hradě

Čemu se prokrista pána po dvaceti letech divíte? Copak to nemí ten Klausem vysněný volný trh, bez omezování - zákony - pravidly? Kdo zaplatí víc ten má větší pravdu a větší právo. Spravedlnost a pořádek jako prostor pro podnikání a život občanů je na odstavné koleji už dvacet let. A kdokoliv si na něj vzpomene, tak ten chce podle Klause zpochybňovat základní porevoluční úspěchy.

Vážení spoluobčané už se konečně proberte ze sna o spravedlivém vladaři, který myslí jen na naše dobro. Rudí, oranžoví, modří, nebo TrOP 00 jsou jedna banda vlků pobíhajících okolo nás stáda ovcí, které jsme jejich ... Před každými volbami se zaklínají veřejnými zájmy, na které zapomínají okamžitě jak se dostanou k moci.

Nezapomenu do nejdelší smrti, jak při poslední presidentské volbě, přímo na chodbě před Španělským sálem zkorumpoval tehdejší ministr Langr s poslankyní za ODS Horníkovou poslance Evžena Snitilého v přímém přenosu televiních kamer desítek dokumentujících fotografů. TAK CO CHCETE VÍC???

0 0
možnosti

SID09

8. 9. 2009 12:02
Když se chce.....

Bašta placené erotiky, jakou bylo Dubí u Teplic,  vzala spravedlnost do svých rukou - často proti vůli policie, státním zástupcům i ministerstvu spravedlnosti a podařilo se. Byl jsem dokonce svědkem spanilého nájezdu místního patriota, který si při dlouhé chvíli s kamarády odskočil od piva a projel s místní domobranou vytčenou trasu, aby naložili pár holek do auta a odvezli je o několik  kilometrů dál do lesů a polí. Pasáci zuřili, ale úspěch to mělo. Takových občanských hlídek bylo několik a pastevci nestačili celé své stádečko ohlídat. ;-D;-D;-D!!  

0 0
možnosti

TurboFrank

8. 9. 2009 11:22
Nejenom policie, ale i pražští radní.

Pokud nemusím, Práglu se vyhnu na sto honů.

0 0
možnosti

julie k.

8. 9. 2009 8:36
Výkladní skříň Prahy?

Václavák kdysi býval elegantní a bezpečnou výkladní skříní Prahy. Noční procházka byla zážitkem...  V posledních letech však elegance ubylo a s převahou vítězí jakási balkánská upatlanost, která se přelévá i na Národní třídu, kde exkluzivní obchody vystřídaly sekáče a další podivný artikl.

 Anastázie Harissová nedávno v magazínu LN napsala, že po pádu železné opony v centru Londýna prudce vzrostla pouliční kriminalita. Tamní policii stačilo půl roku na to, aby kriminalitu z centra vytlačila.

Nechápu jednu věc: kde se ta podivná cizokrajná individua na Václaváku berou, když slušní cizinci mají takové problémy s cizineckou policií? Kdo těmto lidem pobyt legalizoval? To nikoho nezajímá, co tady ti lidé dělají? Čím se živí? Domnívám se, že kdyby byla vůle tento problém řešit, že by bylo už dávno po problému.      

0 0
možnosti

Ifipuld

8. 9. 2009 11:07
Re: Výkladní skříň Prahy?

Naprostý souhlas, příčinou je samozřejmě korupce úřadů i policie jako u všeho, co by se dít zákonně nemělo a přesto se děje. To se jednou budeme (možná) divit, až  (možná) vyjde nejevo, kdo všechno si na téhle ostudě mastí kapsu!8-o

0 0
možnosti

stip

8. 9. 2009 8:16
Václaváku se už léta vyhýbám

a to je smutné. UDĚLEJTE NĚCO KONEČNĚ!

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.