Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

normální řidič

27. 2. 2008 13:13
no

časopis 21 století je vynikající, ale bohužel o vašem příspěvku se to říci nedá. Článek o ničem. Popisujete to, co zažívá denně dalších tísíce řidičů. Jen nevím, jestli dobrovolné přiznání se ze spáchání dopravního přestupku 190  km/hod. není na odebrání řidičského průkazu a pokutu v maximální výši...řeknu to jinak, jste ve stejné situaci jako policejní ředitel Husák, ten byl vyfocen a Vy jste se k tomu veřejně přiznal. Takže bych já i veřejnost očekával, že se půjdete také dobrovolně nahlásit na dopravní policii ČR, zaplatíte pokutu a dobrovolně se také vzdáte řidičáku na půl roku a bude Vás vozit do práce sekretářka.

Ostatně jste mi vnuknul tím článkem myšlenku, že jste se zařadil po bok těch idiotů a bláznů, kteří jezdí po dálnici 190 km/hod. a myslí si, že se nic nemůže stát.

0 0
možnosti

Autor

27. 2. 2008 14:00
Re: no

Článek jsem psal samozřejmě s vědomím, že se rychle někdo ozve s odkazem na moji rychlost. A ejhle, už je to tady. Bohužel jsem nikde v článku nenapsal, že jsem v inkriminované chvíli řídil sám. Ostatně  náš stát má tak "výborné" zákony, že se mohu odvolat na "osobu blízkou". ;-D

0 0
možnosti
AH

nyny.

27. 2. 2008 12:44
upřímně

mně by bylo dost jedno , zda přežila či přežil (naopak jako jediné vysvobození pro okolí těchto řidičů je, že si namelou takovým způsobem, že už nikdy nebudou fyzicky moci sednout za volant, protože na ně zkrátka nic jiného neplatí), já doufám, že nezavinila, že nepřežil někdo jiný.A je úplně jedno, jestli je to divoženka nebo chlap s čepicí či bez ní, v hommeru nebo trabantu.

0 0
možnosti
G

G-lock

27. 2. 2008 13:43
Re: upřímně

R^

přesně tak

0 0
možnosti

Petra Zvědělíková

27. 2. 2008 12:37
Hmm hmmm

jestlipak by vám taky tak pilo krev,kdyby se řítily závratnou rychlostí za volantem Škody 120LS?

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.