Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Čertovsky chytrý tah Věcí veřejných

Finančák Kalousek o nich hovoří jako o jakési slizké a odporné věci, premiér Nečas je považuje za skvrnu na křišťálově čistém obrazu české vlády a národ v nich vidí sebranku prospěchářských křiváků. Podle mne jsou všichni vedle, jak ta jedle. Veverky jsou chytré jako opice a mají všechno pod kontrolou.

Véčkařům začaly jejich problémy přerůstat přes hlavu. Nejprve nahrávací eskapády blondýny Kristíny. Škarkova půjčka-nepůjčka, Bártovo uplácení-půjčování, Johnovy podivné vydavatelské praktiky, znovu Kristíniny nahrávky a moře dalších nahrávek, kdy každý nahrával každého. Poslední kapkou jsou jacísi podivní sponzoři z Panamy a kdoví odkud ještě. K tomu všemu probíhající soud s guru Bártou. Zkrátka VV se topí v v jakési smrduté žumpě, plné průšvihů a jejich šance, dostat se v příštích řádných volbách znovu do sněmovny jsou nulové, jelikož klesly pod 2%.

 Je zde ale ona příslovečná chytrost veverek, které si do zásoby schovávají na zlé časy vždycky nějakou tu specialitku. Véčkaři si sice neschovali oříšky, ale vytáhli eso z rukávu. Položí zkrátka vládu! Řeknete si, copak je tohle může zachránit? Snad právě naopak, ne? Ztratí se z očí, ztratí se z mysli a při dalších volbách po nich ani pes neštěkne.

Cha, cha a teď jste všichni na omylu. V tom je právě ta chytrost veverek. Po pádu vlády volá skoro 80% občanů tohoto státu. Bouří se už snad všichni, od studentů, přes lékaře, státní zaměstnance, učitele, železničáře, odboráře, policajty až po důchodce. A komupak bude oněch 80% občanů ČR děkovat, když vláda opravdu padne? No přece Věcem veřejným! Oni budou ti hrdinové, kteří nás zbavili jařma Nečasovy krutovlády a přivedli tuto zemi k předčasným volbám! Národ je bude oslavovat, nové volby do parlamentu budou co nevidět a veverkám vyletí preference vzhůru raketovým tempem.

 Aby byl jejich přerod z padouchů v zachránce národa dokonalý, musí se ještě vypořádat se svým milovaným guru Bártou. Něco už naznačují jejich vystoupení, ve kterých uvádějí, že pokud bude Bárta i NEPRAVOMOCNĚ odsouzen, bude muset jejich řady opustit. Přestože Véčka jsou Bártovo dítě, které si za pár milionů vypiplal z jakési odnože své bezpečnostní agentury ABL, dítě se musí proměnit v neposlušného haranta a tatíka Bárty se zbavit. Aby byla očista dokonalá, pro jistotu se ještě rozloučí s pár pozůstalými jedinci z ABL, kteří ještě přežívají na vysokých funkcích, jak ve straně, tak v politice. Rázem budou čistí jako lilie a navíc s nálepkou národních hrdinů na čele.

 To, jak se nyní staví do čela odboje proti svým koaličním partnerům ve vládě Petra Nečase, může Véčkaře paradoxně opravdu vytáhnout z bahna, ve kterém jsou až po uši a nabrat jim potřebný počet voličů. Podle dosavadních zkušeností totiž průměrný český volič disponuje poněkud mdlou inteligencí a na takovýto špek skočí jako myš na kus pravého švýcarského ementálu.

Autor: Pavel Preucil | úterý 3.4.2012 20:19 | karma článku: 22,85 | přečteno: 2306x
  • Další články autora

Pavel Preucil

Krev, pot a čest, nebo jen obyčejné prachy?

Při mediálních vystoupení Karolíny Peak se člověk připadá jako v jiříkově vidění. Ta paní vůbec nebere v potaz to, že všichni občané této země nejsou jen tupá lůza, vhodná jen k tomu, aby ze svých daní vykrmovala politiky, ale že převážná část národa má docela slušnou dávku inteligence na to, aby rozeznala pravdu od lži a podvod od čestného jednání.

20.4.2012 v 10:01 | Karma: 43,39 | Přečteno: 5019x | Diskuse| Ostatní

Pavel Preucil

Premiér Nečas si dělá z ústavy trhací kalendář!

Karolína Peak a ministři Jankovský a Dobeš už nejsou členy VV. Odešli a vytvořili novou „platformu“, což je pouze jiné slovo pro podrazácký gang. A tady začíná to nejděsivější, ale tak příznačné pro tuto společnost. Všichni zatím zůstávají členy vládní koalice, kterou však tvoří ODS, TOP09 a VV! Jak mohou být tedy členy trojkoalice, když nejsou v žádné z jejích stran?

18.4.2012 v 13:19 | Karma: 47,26 | Přečteno: 14595x | Diskuse| Ostatní

Pavel Preucil

Slyším dupot premiérských nožiček!

Budiž pochváleni brněnští studenti, kteří spustili projekt demagog.cz. Máme zde objektivní a v českých luzích a hájích dosud neotřelý projekt, mapující pravdivost výroků našich politiků, ať už z pravého či levého spektra. První reakce už jsou zde a vůbec se nedivím, že se jako první ozvala potrefená husa, skrývající se za jménem Petra Nečase. Ten totiž zadupal premiérskou nožičkou a vydupal si zcela novou analýzu svého projevu, která z něj udělala pravdomluvného klaďase typu Mirka Dušína, pro kterého je lež něčím naprosto nepředstavitelným.

19.3.2012 v 12:54 | Karma: 27,58 | Přečteno: 1878x | Diskuse| Ostatní

Pavel Preucil

Probouzí se sopka na ostrově Santorini?

Podle posledních zjištění vykazuje sopečná kaldera na ostrově Santorini známky neklidu. Kaldera je vlastně sopečná prohlubeň v podobě kotle, naplněného vodou. Typickým příkladem kaldery je právě malebný ostrůvek Santorini v Egejském moři, který mnozí z nás navštívili. Jak víme, tento ostrůvek je pozůstatkem sopky, která zde vybuchla před 3600 lety.

14.3.2012 v 11:17 | Karma: 28,29 | Přečteno: 6677x | Diskuse| Ostatní

Pavel Preucil

Stahuji a sdílím! Jsem pirát?

Horlivost, až zarputilost s jakou mnozí lidé obhajují smlouvu ACTA, není ničím jiným, než odrazem jejich neuvěřitelné hrůzy z internetu. Tito lidé se nijak netají tím, že internet je pro ně nepřítelem číslo 1., kterého je nutno svázat, omezit, zavřít do klece a tvrdě cenzurovat. Represe ale nikdy nebyly řešením. Dějiny jsou toho dostatečným důkazem a špatně vždy skončřili ti, kdo je prosazovali!.

19.2.2012 v 13:16 | Karma: 30,62 | Přečteno: 2046x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Nová odhalení z fakulty: studenti viděli vraha dřív, policie byla v budově víckrát

3. května 2024

Premium Masový vrah David K., který v prosinci při střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v...

Na důchodce zaklekli, chalífát neřeší. Němce děsí mdlé reakce jejich politiků

3. května 2024

Premium Snímky stovek radikálních islamistů demonstrujících v ulicích severoněmeckého Hamburku, kteří...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.