Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NJ

nad

27. 4. 2010 7:12
Kradou v Severnim Vancouveru

Zrovna pre dvema tydny nas na schuzi naseho bytoveho druzstva (snad se to da takhle do cestiny prelozit) upozornili, ze se v sousedstvi vyskytl neobvykly nesvar: pri zavirani automatickych vrat garaze do podzemniho parkoviste nenapadne proklouzne osoba a ta pak (asi za pomoci dalsich) odreze cast potrubi. A vsichni byli v soku, z ejako proc?!!! A on ten autor prispevku: ze do sberu. Tak jsem pridala historku o lidech padajicich do otevrenych kanalu ne ceste na ranni smenu. Byl pro me zazitek sledovat, jak jsou ti Kanadani nedotceni. No a ted nikdo od nedovrenych vrat neodjede, dokud se nedovrou (jednou jsem videla jak se snazila kocka proklouznout mrizovim a vrata se zacaly najednou otevirat .... to me ale jimala hruza, ze ji to rozmackne .. proklouzl an aposledni chvili)

0 0
možnosti
B

bourbon

27. 4. 2010 0:01
CD bazary v USA

Za delšího pobytu v USA jsem chodil do CD bazarů. Jednou jsem viděl na vlastní oči, jak obchodník odmítl koupit cédéčka od kluků, kteří odmítli ukázat řidičák (slouží tam i jako občanka).

Po návratu do Prahy jsem vstoupil do CD bazaru v Jungmannově ulici. Prám se: "Máte zapsáno, od koho ty disky kupujete?" Odpověď otráveného prodavače: "Co je ti do toho?" No, bylo, nechtěl jsem, aby prodávali cédéčka, která by někdo ukradl, třeba mně. Nekoupil jsem tam nic.

Co dodat? Rv

0 0
možnosti
MS

Městečko strašení

26. 4. 2010 23:43
Brian Burian

Bude nejspíš nešťastný člověk, který přišel o práci, možná o dům a rodinu, prostě o všechno a snažil se přežít.

0 0
možnosti
AP

AlesPresler

26. 4. 2010 23:47
Re: Brian Burian

Pardon, vynechal jsem důležitý závěr, ale už to tak nechám. Pan Burian byl již několikrát soudně trestán, m.j. drogy a krádeže.

0 0
možnosti
AR

Don don

26. 4. 2010 23:37
no

pravděpodobně by dostal Ty ty ty a ještě by ho odvezli na sociálku

0 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3253x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik