Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milý pane Preslere, pokud by v České republice byla alespoň třetina cikánů alespoň z poloviny takových, jako je Patrik Banga, nebyla by tu žádná tzv. "romská problematika". Hledejte své vlastní problémy doma, nikoli v redakci iDnes. Hezký a zejména klidný den.

7 11
možnosti
Foto

... a Kulu, toho si k tomu vemte sebou.

2 10
možnosti
Foto

Vážený pane Bango!

Z vašeho vyjádření mi vyplývá, že jsem antiromsky založen a zlý člověk. Chcete se se mnou poprat, byť to nyní zaobalujete. Takže dám vám obrovitou šanci. Popereme se v romském ghettu, ale na mé domácí cikánské půdě, tedy ve statku v Poříčí nad Sázavou. Bydlí tam hodně rodin, ne špatně, ale i ne dobře. Nemaji ovšem rádi ty profesionální Romy (oni si říkají Cikáni), co za ně inkasují peníze. Takže, pane Bango, navrhuji smír, sejdeme se v romském "ghettu" a budeme s tamními obyvateli diskutovat. Jste ochoten se takové akce zůčastnit? Mně ti kluci cikánští, a vím, o čem mluvím, slíbili, že nebude problém s fotografováním jejich příbytků a jsou ochotni se vyjádřit na kameru. Teď je míček na vaší straně. Jste ochoten přijet do Poříčí nad Sázavou a šířit svojr moudra?

5 5
možnosti
LK

Takže vám slíbili kluci z Poříčí, že souhlasí s diskuzí.;-D

Takže, vy jste mezi půlnocí a druhou hodinou ranní volal klukům do Poříčí a kluci z Poříčí hned souhlasili a okamžitě vysypali z rukávu další možnosti debaty.

Nedovedu si přestavit vůbec nikoho, kdo po půlnoci má ochotu řešit návrhy diskuze a ještě navrhovat vylepšení.

Co se to s vámi děje? Možná byste potřeboval podat pomocnou ruku.

0 4
možnosti
JK

Preslere, vy se na zdejších blozích prezentujete, jako jeden z největších křiváků. Už dávno jsem si všiml, že čím nenávistnější článek, tím víc ztrácíte soudnost a chováte se primitivně a hloupě. Byl jsem svědkem už několika takových vašich výplodů, kdy jste schopen napadat lidi, kteří vás do té doby ani neznali. Když jsme si dělali srandu například z Kroupy, přidal jste se z čistajasna takovým způsobem, až mě zarazilo, kde se to ve vás bere. Až nyní se dozvídám, že jste zdejším blogerem už od roku 2008 a docela se podivuju tomu, že vás tady takovou dobu trpí. Když slyším na videu tu zmínku o vás, kterou jste se nezapomněl trapně pochlubit, začíná mi být jasné, kde se ve vás ten hnus bere. Vás to muselo tenkrát nesmírně povzbudit, polichotit vám a domníval jste se, že se zde stanete veleváženým blogerem. Bohužel se vám ale s postupem času očekávaného ocenění nedostalo, protože upřímně řečeno, vaše blogové články mají spíše podprůměrnou úroveň a vy jste to zřejmě nedokázal skousnout. Proto ty vaše výlevy plné jedu, provokací, snahy druhé ponížit a zesměšnit. Jestli vám můžu radit, pokud chcete alespoň někoho zaujmout, přestaňte se v první řadě chovat jako ubožák.

12 8
možnosti
MR

I vy jste byl nahlášen jako vulgárníRv mě by tohle u Bangy neprošlo

6 6
možnosti
Foto

Ještě jedna věc, pane Bango. Už mnoho vám podobných mi vyhrožovalo násilím (naposled váš kamarád Mistr Kroupa). Chápu, že když Romové nemají argumenty, uchylují se k tomuto stylu. Jenže - jsem mnohem starší než vy, ale klidně si to s vámi rozdám na veřejném místě, pokud možno před kamerami IDnes. Jen žasnu, že údajný administrátor a cenzor IDnes místo diskuze volí bitku. Rom zůstane Romem, i kdyby se Dvořák stavěl na hlavu. Takže, pane Bango, je to na vás. Zbraně volíte vy, já místo. A bude to Dvořákova kancelář, aby všichni viděli diskuzi Romů v praxi. Máte přede mnou trochu náskok, vy jste se svým bratrem přepadal kolemjdoucí ze zálohy, ale já se trochu pocvičím. Takže u Dvořáka v kanclu, řekněte termín. Jdu do toho!!!

8 7
možnosti
JK

Vy jste možná starší, ale chováte se jako děcko. Fakt to nevidíte, jak jste trapný a směšný? 8-o

8 6
možnosti
JM

A já Vám tu karmu dám, VIP blogeři by například neměli používat vulgarity.

6 4
možnosti
Foto

No pane Presler, Vaše investigativní pátrání nese výsledky :-) promiňte mi, ale ale větší pitomost jsem na blogu snad ještě nečetl. Abych tedy věci uvedl na pravou míru. Vnitřní souboje v týmu adminů blogu iDNES.cz se skutečně nedějí. Natož mezi mnou a Janem Dvořákem. Moje žena se jmenuje Petra a termín "bělošská" si prosím příště laskavě odpusťte, protože se mi zdá v tomto kontextu velmi urážlivý a pokud byste něco podobného řekl v restauraci, patrně bych Vám dal pěstí. Pokud jde o můj VIP status, jste vedle jako ta jedle. Z VIP jsem se "vyhodil" já sám, protože jsem neměl čas psát články a pokud byste měl alespoň minimální ponětí o tom, jak to na blogu iDNES.cz funguje, věděl byste, že nepsavci jsou z VIP vyřazeni automatem. 

Hlášení do služby bývalo dobrým zvykem, to je pravda. Množily se nám ale vzkazy od těch blogerů, které vzkazy obtěžovaly. Existuje navíc centrální adresa _ADMIN, případně admin.blog@idnes.cz, kam chodí veškerá pošta všem adminům najednou. 

Ale na toto všechno jste se mohl zeptat kohokoliv z adminů, stačilo napsat e-mail. Chápu, že jste si chtěl plivnout. Ale plivejte prosím tam, kam se plivat má. Do hyde parku. 

Patrik Banga

14 11
možnosti
Foto

Jo, škoda každé, která padne vedle.

3 14
možnosti
PK

P66a11v97e29l 56K41u95l70a

22. 1. 2013 23:16

Já vám to musím hned okarmovat a odsouhlasit, než vás šoupnou do Hyde parku R^:-)

7 5
možnosti
Foto

Mýlíte se, pane kolego, jste blbec a nemyslím to nikterak zle. Nikoliv jen proto, že jste napsal zbytečný a nicneříkající, rádoby senzacechtivý, článek. Ale především proto, že se chlubíte několik let starým článkem. Mnoho se od té doby změnilo. Blogy "vyrostly" a bylo by fajn, kdyby s nimi rostli i jejich autoři ...

17 5
možnosti
Foto

Já se nechlubím několik let starým článkem, je to video (pro vaši informaci, ve videu se lidé pohybují a slyšíte jejich hlas, kdežto v článcích je jen písmo). Ovšem v té pravěké době šlo o to, aby se blogy zachovaly, sám šéfredaktor říkal, že tomu nevěřil. Mé jméno tehdy bylo použito jako důvod, proč ty blogy zachovat, byť můj článek o Kočkovi v blozích vůbec nevyšel. To vyšlo v tištěné MFD a v IDnes na hlavní stránce jako exkluzivní příspěvek. Abych to shrnul, blbec jste vy, nikdy se vám nic nezadařilo...

4 10
možnosti
PJ

nevím jak koho jo či ne, ale mě ty hlášky o tý víkendový službě v interní poště od Boehmové (a někdy i od Bangové) dost iritujou, mockrát jsem jim oběma psal, ať si to už konečně odpustěj, protože mazat to ze vzkazů každou zprávu jednotlivě na 3 klikance je opruz opruzů (kdyby šly přijatý zprávy najednou označit a jedním klikem smazat, to by byla jiná!)

pokud bych snad potřeboval o víkendu psát adminovi, tak použiju obecnou adminovu adresu a je mi u *píp*, kdo z těch čtyř tam zrovna sedí, já prostě nemám zájem dostávat do vzkazníku (a na email) tyhle "hlášení do služby", tak by s tím obě snad mohly skoncovat

8 0
možnosti
Foto

Na interce se o tom mluví poněkud jinak, už jen to by bylo zajímavé, kdo, co a proč vybírá např. do zaujálů. Já "služebníky" potřeboval jen jednou, když kdosi pod mým článkem zveřejnil adresu mé maminky (pak jí kdosi vykopl dveře, ale jsem přesvědčen, že to snad s blogem nesouvisí). Tenkrát jsme ještě nemohli mazat pod svými články (toto byl jediný případ, kdybych tak učinil), ale ta služba se vůbec neozvala, byť jsem jí interně psal nejméně 20x.  Jsou to lenoši, nic jiného!!!

6 7
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3253x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik