Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dovolilbychsipodotknouti

2. 4. 2012 10:54
Aleši,

takže nác bylo ve třídě 35 zbabělců a jenom ty jsi byl hrdina? Pravda, tvůj referát o vedoucí úloze KSČ byl velmi brizantní a škoda, že ta šišlavá káča po jejím přečtení nepodlehla mrtvici. Ovšem, pokud si živě pamatuju, tak jsi byl nejlepší kámoš s Novákem a Hudim a ti se učili v Rudém právu, že jo? A že by měli bolševika nějak v lásce, to jsem si fakt nevšiml, hlavně u Hudiho! Prosímtě neblbni, bylo nás tam 90 % lidí co je nenáviděli, jenom si vzpomeň pro kolik z nás to byla štace protože se z kádrových důvodů nedostali na střední. Já kdybych nebyl v SSM, tak jsem skončil jako pokrývač, do vstupu mi donutil můj táta, bejvalej politickej vězeň, copakmsi nepamatuješ na tu dvoukolejnost - říkat něco jinýho ve škole a opak doma a nezi přáteli?

0 0
možnosti
D

dovolilbychsipodotknouti

2. 4. 2012 10:59
Re: Aleši,

Já na vojně byl, necpal jsem se tam s vědomím že ze mně bude lampasák jako to udělal náš spolužák Houštěk, ty dva roky jsem přetrpěl a přísahal jsem že tam nezůstanu o vteřinu dýl. Vidíš... potkal jsem tam bvelkého přítele, jednoho knížete který ač omylem vystudovaný vyskokošlolák to dál než na vojína nedotáhl a musel se starat o škrabku na brambory. Jinak, za svoje názory jsem se nikdy nestyděl vždycky jsem je řekl každému do očí. Ono všechno nebyla zbabělost a dělat něco pro to abych se tím mohl chlubit se mi moc nezdá. Jo víš čím jste mi naprosto nasrali? Jak jste s Novákem kouřili při hodinách profesorky Matouškový. To si ta stará dobrá dáma fakt nezasloužila! Ale to tam zase bylo ve třídě 34 členů SSM, kteří si takovou spros'tárnu nedovolili....

1 0
možnosti
AP

AlesPresler

1. 4. 2012 2:05
Děkuji všem za bohatou a plodnou diskuzi.

Něco jsem napsal, vy jste si to přečetli. Od toho asi blog je. Kdyby mě to nebavilo a nebyl otřískán totalitou, myslíte si, že bych tady psal na rozdíl od některých autorů pod svým jménem a svým ksichtem? Takže když mi někdo v diskuzi napíše v tom smyslu, proč jako píšu a kdo to má číst, pak by si měl odpovědět diskutér sám sobě. Já občas něco napíšu, ale skutečně nikoho nenutím ty mé blbosti číst a vůbec už nenutím, aby do diskuzí přispíval... To nemyslím pejorativně, naopak jsem rád, že někomu stojí za to věnovat blogu Idnes svůj drahocenný čas. Proto povoluji diskuze, bez nich by to zkrátka nebylo ono. Jen tak dál, šijte do mě, maxxo Pochu!

0 0
možnosti
SAK

slusna a kulhankova

1. 4. 2012 3:31
Re: Děkuji všem za bohatou a plodnou diskuzi.

pane Preslere, az vas tady objevi ta particka, vedena Istvanem Winetouem, paffffkou a Vaskou Trubacovem (zatim tu je jenom jejich verny zved Camino), tak vas roztrhaji na kusy. Mel byste si davat vetsi pozor :-P!

0 0
možnosti
M

mmaaxxxoo

31. 3. 2012 19:16
....

Koukám, jak jste si opět naběhl na vidle.

1 0
možnosti
JL

uumaa

31. 3. 2012 17:34
Aleši Preslere

Můj názor, jsem vám sdělil už ve včerejší diskuzi. Svým dnešním konfrontačním životopisem, jste jen ukázal

vaší literární kvalitu. Nyní by mělo být každému jasné, proč jste přispíval do Rudého Práva a Tvorby.

Máte vzláštní dar sebezesměšnění.

RvRvRv

4 0
možnosti
C

Camino.

31. 3. 2012 19:21
Re: Aleši Preslere

Nechte ho uz na pokoji, jeden clanek trapnejsi nez druhy.....kdo to ma cistRv;-ORv

1 0
možnosti
TT

žepré

31. 3. 2012 15:24
Otázku zodpoví snadná rovnice:

Nespokojenost se současným režimem = býti fašistobolševíkem.

Umrtvení jakékoliv argumentace.

2 0
možnosti
JB

marx

31. 3. 2012 14:40
Nic

ve zlém , ale chlubit se svoji neznalosti historie je doopravdy na hlavu padle. Česka armáda bojovala i proti fašistům , při zabrani sudet v dnešním   Frýdku - Místku. Bojovala i přes zákaz armadních papalašů a ostudu neudělala. Jinač taky binec , co děla mládež v dnešni době je i sčásti špatne výchovy a chibějícímu drylu při výcviku vojenských zaklaďáků.[>-]

1 0
možnosti
AP

AlesPresler

1. 4. 2012 2:07
Re: Nic

Jo, o tom byl i film. Ale ruku na srdce, film se značně vzdálil od skutečnosti...

0 0
možnosti
C

Cagliostro

31. 3. 2012 13:05
Pane Preslere, myslím si,

podle toho co čtu vidím, že ta modrá knížka na hlavu by vám po právu patřila. Takovou snůšku žvástu už jsem nečetl dlouho :-/!

4 0
možnosti
PD

dolep9am

31. 3. 2012 12:50
Upřímnou soustrast

Preslere, ty jsi vlastně zemřel v listopadu 1989.

4 0
možnosti
JL

jirka1965

31. 3. 2012 12:09
Sebechvála smrdí.

Vypadá to, že si myslíte, že jste něco víc než Havel. Nejste pane, v učebnicích dějepisu o Vás psát nebudou. Možná bych Vám doporučil, abyste se toho pocitu křivdy (který z článku přímo čiší) pokusil zbavit. Nic s tím neuděláte. Vždycky tady bude významná skupina lidí, kteří budou oslavovat Havla, vždycky tady bude významná skupina lidí, která bude oslavovat Klause, to je normální stav. Ale udělat ze sebe disidenta z titulu toho, že jsem nebyl svazák, a že jsem nebyl na vojně - to k nějakému ukotvení Vaší osobnosti do povědomí lidí asi nepovede.

9 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

31. 3. 2012 11:45
Zbytečně se chvástáte Preslere

snad Vaše modrá knížka je hodna obdivu, ale to ostatní disidenství je směšné. Snažte se o více pokory a buďte hrdý na staré Československo. To co tady máme nyní, je svinstvo, starému systému to nesahá ani po kotníky Rv

1 0
možnosti
MR

.Muharib.

31. 3. 2012 11:54
Re: Zbytečně se chvástáte Preslere

Slyšte slova učitele z VUMLu

5 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik