Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Tak jsem teď na pivku ve své hospůdce. Je zde 46 lidí a tak jsem se jal počítat. Z těchto 46 lidí je zde 35 kuřáků a 11 nekuřáků. Můžete mi nekuřáci říci jeden důvod, proč by tato hospoda měla být nekuřácká?

1 0
možnosti
Foto

Dámy a pánové, děkuji za plodnou diskuzi. Na závěr přidám příběh z doby totality, kdy se ještě do rychlíků zařazovaly kuřácké vozy, z deseti to byl jediný (a na rozdíl od ostatních narvaný). Tak si k nám do kuřáckého kupé přisedla bába s vnoučetem a začala prudit, že jako abysme nekouřili, vždyť tu má přece malé dítě. Kuřáci byli tak šokováni, že snad hodinu nekouřili. Abych to zkrátil - nakonec se našel jeden statečný, který babu neposlal do pr...., ale do jednoho z těch zbývajících devíti nekuřáckých vozů. Baba protestovala, ale to už kuřáci nabrali statečnost a podpořili toho prvního statečného. Tu historku, mnoho let starou, vidím dodnes před očima a stále přemýšlím, proč ta baba s vnukem vlezla do kuřáku. Dnes už mi je to jasné. Chtěla prudit, stejně jako dnešní militantní nekuřáci. Přestože měla na výběr 1 ku 10, vybrala si prudění.  Abych se vrátil ke svému oblíbenému Poříčí nad Sázavou: Hospoda bez kuřáků zkrachuje, nekuřáci a abstinenti dřepěj doma. Ovšem ti nekuřáci se možná jednoho pěkného dne rozhodnou, že do hospody zajdou a pak jim kouř pochopitelně vadí. Tak hned to chtějí zakázat, tohle je přece hrozný, aby si tam oni kazili zdraví. Pokud nekuřáci zvítězí, hospoda v Poříčí zavře. Nekuřákům to vadit nebude, oni stejně do té hospody nechodili, ale bude se jim dobře usínat se sladkým pocitem, že se jim zadařilo. Je to ještě lepší, než kdyby sousedovi chcípla koza...

4 0
možnosti

12. 1. 2013 0:18

Pokud si chci zapalit, je zakladni slusnost zeptat se vsech pritomnych, zda jim to nevadi. Bohuzel se toto nestava, tudiz je zakaz jedine reseni.

0 2
možnosti
Foto

Nemáte pravdu. Pokud si chcete zapálit cigaretu v kuřácké hospodě, je třeba se zeptat nejen přítomných, ale i nepřítomných. Nejlepší by bylo ještě zaskočit na místní radnici, zeptat se starosty a nechat si o souhlasu vystavit písemný doklad. Pokud jste příznivcem nějaké totalitní strany, pak byste měl mít souhlas i od místní organizace. Slušné by bylo i to, kdybyste oběhl všechny nájemníky domů v okolí hospody ve vzdálenosti cca jednoho kilometru, zda by jim to nevadilo.;-D

1 0
možnosti

Klepej hřebíček na hlavičku!

Jak je možné, že "pravičák" omezuje osobní svobodu? Protože není pravičák!

Václav Klaus totiž ve zdravotnictví zachoval socialismus s iluzivními Potěmkinovými vesnicemi kapitalismu. Pozoruhodné je, že politici tolik lpí na tom zdravotnickém socialismu včetně Hegera. Já vím, skutečná příčina je v zachování tunelování resortu.

:-)

2 0
možnosti
Foto

Fór je v tom, jak nenápadně okleštit lidská práva. Přišli jsme takhle o osobu blízkou, na kterou se odvolávali řidiči, když je vyfotily kamery, že jedou přes obec o 5 km rychleji. Z hlediska těch, co nikdy rychlost nepřekročili, je to v pořádku. Jenže došlo k prolomení určité hranice, zítra se bude muset udávat všude... A všechno!

1 0
možnosti
DK

Horší než Hitler, nekuřáci a abstinenti jsou horší než někdejší komunistická tajná bezpečnost, ČR prožívá svůj Stalingrad, kartička pomocné stráže...

Preslere, přečetl jste si, co jste napsal? Takové náboje nemívali ani šéfredaktoři Rudého práva! RvRv (Má to být vtipné, nebo naopak alarmující, výzva...  fakt nevím)

PS: Podotýkám, že jsem kuřák.

1 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, přehnal jsem to. Česká republika zkvétá, je tady ráj na zemi. A opravdu šéfredaktoři Rudého práva psali o komunistické tajné bezpečnosti?

0 0
možnosti
Foto

vždy jsem byl tolerantní kuřák. už skoro 2 roky nekouřím a snažím se být tolerantní nekuřák. Dnes jdeme na pivo, asi do nekuřácké...když bude plno, tak jinam. Nenapadne mě ale v kuřácké, někoho omezovat, lezu tam přece dobrovolně.

A tak provolávám: "Vy násilní zušlechťovači cizích životů, táhněte do rectálu a nechte naše životy na nás.";-D

6 1
možnosti
MP

Přidávám se k provolání!

4 1
možnosti
MP

Jako nekuřák a prakticky abstinent, který Vás moc nemusí, tentokrát souhlasím.

V rámci hlásání svobody a tolerance se stále svoboda lidí ořezává a dav nadšenců u toho ještě tleská.

7 0
možnosti
Foto

zdravím. opět souhlas;-)

5 0
možnosti
KV

K46a10r26e19l 73V79a47l92i63š

11. 1. 2013 18:34

Škoda, že nejde dát antikarmu. Rv

1 6
možnosti
Foto

Škoda, že jste nevysvětlil, proč.

1 0
možnosti
RH

Pokud by byli kuřáci natolik ohleduplní, že by kouřili pouze sami pro sebe, tak by podobná opatření nemusela existovat, ovšem já téměř neznám kuřáka, který by si s radostí nezapálil bez zájmu o to, zda to někomu nevadí..

7 4
možnosti
Foto

... to proto, že neznáte mně. Já jsem přesně takový kuřák, fakt. ;-) Jinak bych ale prosil vysvětlit - že by kouřili pouze sami pro sebe - tomu moc nerozumím. Jinak autorovi dávám karmu, i když ohánět se zrovna Hitlerem, je trochu přitažené za vlasy; ale dějí se tu mnohem horší věci a nikomu, včetně bedlivých adminů, to žíly netrhá. ;-DR^

5 0
možnosti
IF

Karma R^

Njn., holt naše "pravice" zakazuje, přikazuje, zvyšuje daně i byrokracii ... ;-€

3 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik