Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Já už to teď,tolik nesleduji, ale samozřejmě máte naprostou pravdu. Ty doporučení o treostních oznámeních jsou směšné. Potrestá někdo Kolibříka s Mazánkem? Tohle jsou jejich vzdálené odvary. Kdysi jsem trochu pomáhal J. Landovskému a toho už myslím místní socani úplně zametli. To je oposmluvní hnojiště nejhoršího druhu.Rv

0 0
možnosti
Foto

Jen houšť a větší kapky. Je potřeba na všechny tyhle sviňárny poukazovat. Je potřeba zdravě "naštvat" zatím spící stádo ovcí a probudit pár beranů. Asi začnu vyrábět ve velkém vidle. Budou brzy potřeba...[>-]

0 0
možnosti
JH

J44a89n 85H10a94n36á97k

12. 3. 2014 17:15

Pane Preslere, máte-li jakékoliv podezření, obraťte se např. na Nadační fond proti korupci, máte-li přímo důkazy či jsou podezření dostatečně zjevná, můžete/musíte se stavit i na policii.

Každopádně já Vám děkuji, nejen za Vaši aktivitu, že jen nepřihlížíte (jako evidentně mnoho zdejších diskutérů), ale také za odvahu. Ona ta pražská (Rittigova) ODS je poměrně mocná a značně vyhnilá.

2 0
možnosti
Foto

všichni kradou, protože se to tak zavedlo a kdo by nekradl tak musí ven

3 0
možnosti
Foto

Řeknu to lidově.  A vo co vám jde?  Jste pro stát?  Tak plaťte.  Nic jiného vám totiž nezbývá.

0 1
možnosti
Foto

Dneska za sebe diskuzi ukončím, mám jiné povinnosti. Docela mě překvapuje, že se v diskuzi zapomíná na onu linku - radnice-fotbal-sponzor. Jenže jak se ukazuje, místostarosta je fotbalista a vlastně sponzoruje sponzora. Vltavín je hlavní sponzor Lokomotivy, ale ona má i menší. A oni i ti menší dostávají docela slušné zakázky od radnice, takže nakonec se ukazuje, že radnice je sponzorem hlavním. A že nepodávám trestní oznámení? O to se pokoušely (v případě Prahy 7) mnohem významnější osoby - a všechno vyšumělo. Ve státě, kde se zpronevěřují miliardy a až na pár výjimek není nikdo odsouzen (dneska byl osvobozen třeba ten chlap, co údajně uzavřel nevýhodné smlouvy pro železnici za odběr elektrické energie), tady jde jen o drobné. Já na to upozorním alespoň tady na blogu a riskuji tím trestní stíhání proti sobě. Co jste udělali vy, radílkové? Podle vás je lepší držet hubu a krok, případně se vozit po autorovi. Proto tenhle stát vypadá tak, jak vypadá...

0 0
možnosti
RC

kolik obcanu Prahy 7 si myslite, ze toto cetlo?

0 0
možnosti
JL

Pane Preslere, moje poznatky jsou takové, že v samosprávách se krade skoro všude (čestné výjimky mi prominou). A kradou ti, co jsou u válu - podotýkám, že bez rozdílu stranického trička. Že jste si vybral za příklad ODS Vám nevyčítám, jenom bych mohl uvést příklady o podobných praktikách od členů jiných stran.

6 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, ale na sedmičce loupí parta ODS-ČSSD-KSČM, topka je mimo hru a zelení jsou rozpolcení. V textu jsem to i zmínil, v sérii mých předchozích článků jsem psal, že ODS-ČSSD-KSČM kradou rukou společnou a nerozdílnou. Právě odéasáci a socani se již před posledníma komunálkama dohodli na koalici, přece jenom to byli kamarádi. V mém textu jde hlavně o Neuberga, socani jsou v radě poměrně noví a tak jen uždibují.

0 0
možnosti
RK

Já jen dotázeček. Jak se dá rozkrást celá Praha 7 ? A jen členy ODS ? Jak to jde udělat ?

1 0
možnosti
Foto

Některé budovy stojí, některé se zbourají. Pak se postaví radnice za peníze, které městská část bude splácet 100 let. Ale konkrétně: V uplynulých let se privatizovaly byty, přínos do obecní pokladny se pohyboval ve stamilionech. Ty kupodivu už nejsou k dohledání.

2 0
možnosti
Foto

Pro vaši informovanost na radnici Prahy 7 vládne ODS, ČSSD,TOP 09, Strana zelených a SNK Evropští demokraté , po jednom zástupci má KSČM

1 0
možnosti
Foto

Ale no tak. Rada je pouze ze členů ČSSD a ODS, jediné komunistce dali plat 50 000 a šéfování kontrolního výboru. TOP 09 byla vyšachována a Zelení jsou půl napůl - třeba režisérka Olga Sommerová je v opozici. Tak se tu neprste!

1 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik