Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

AlesPresler

29. 3. 2010 19:03
Poděkování

Děkuji všem za krásné příspěvky. Pokud vše dobře dopadne, příští týden bych již měl mít nového pejska. Pro nick jtach, který zde píše o tom, že místo chovu psů je lepší se oženit a mít děti, jen podotýkám, že obé jsem splnil. Jsou to právě synové a manželka, kteří naléhají, abychom si pořídili štěně co nejrychleji. Pravdu má nick Santa, že bez psa je i dům s pěti dětmi prázdný... Ještě jednou díky Vám všem!

0 0
možnosti
N

norayellow

29. 3. 2010 20:40
Re: Poděkování

R^, nezapomente nam prosim noveho clena rodiny nafotit a neco o nem napsat, budu se tesit!!!:-)

0 0
možnosti
N

norayellow

29. 3. 2010 18:15
Uprimnou soustrast

Kdyz odejde pes je to stejne jako kdyz odejde milovany clen rodiny. Citim s vami. Pred par mesici odesel do psiho nebe jeden z mych psu. Nas zarmutek byl o to vetsi, ze jeho verny mladsi kamarad - druhy pes - nesl jeho ztratu velice tezce. Nekolik dnu sedel u okna a na sveho kamose stale cekal. Meli jsme naplanovanou dovolenou a psi meli zustat se synem doma. Zmenili jsme plany a misto letadlem jsme vyrazili na dlouhou cestu autem a vzali psa s sebou. Denni prejizdeni z hotelu do hotelu, hodne vychazek, kazdy den jine prostredi pomohlo jak nam tak jemu. Po navratu proletel barakem jak kulovy blesk - jako kdyby doufal ze sveho kamose objevi. Nenasel a myslim, ze teprve od tehle chvile akceptoval ze uz nenajde. Po tehle zkusenosti jsme se rozhodli ze uz 2 psy nikdy mit nebudeme. Divat se na zarmutek zvirete ktere zustane je horsi nez zarmutek nas.

0 0
možnosti
PN

cufir-mufir

29. 3. 2010 16:00
smutne

soucitim s tebou v kazdem smeru. Mame fenecku nemeckeho ovcaka, bude ji ted 5 let a zrovinka planujeme stenata (jestli dama svoli). Clanek mi vhani slzy do oci, nechci ani pomyslet na to, az to nastane u nas...

Hodne stesti a nikdy nezapomente.

0 0
možnosti
S

Santa

29. 3. 2010 14:45
Jediný recept:

rychle koupit štěně. Bez psa je v domě najednou šíleně prázdno.

0 0
možnosti
JT

jtach

29. 3. 2010 14:52
Re: Jediný recept:

a nebo se ozenit/vdat a porodit

0 0
možnosti
JT

jtach

29. 3. 2010 14:39
Taky jsem mel psa

Irskeho setra. Docela jsme si to spolu uzili. Jednou odesla a uz se nevratila. Asi ji zajelo auto nebo snedli cikani. Ted mam rodinu a je to o mnoho lepsi. Misto psa si poridte deti.

0 0
možnosti
PN

cufir-mufir

29. 3. 2010 13:47
smutne

soucitim s tebou v kazdem smeru. Mame fenecku nemeckeho ovcaka, bude ji ted 5 let a zrovinka planujeme stenata (jestli dama svoli). Clanek mi vhani slzy do oci, nechci ani pomyslet na to, az to nastane u nas...

Hodne stesti a nikdy nezapomente.

0 0
možnosti
RP

rapo

29. 3. 2010 13:39
Argo

Z tohoto článku je poznat láska a bolest a je dobře, že se o ních píše.

Také jsme měli psa jménem Argo, irský setr, byl 11 let členem rodiny a stále na něj vzpomínáme. Teď řesíme nového pejska, zase setra. Krásné chvíle se všemi pejsky.

0 0
možnosti
LM

kniga_sitara

29. 3. 2010 13:16
Tohle jsem nemela cist...

v sobotu jsem prisla o svoji fenecku bigla....

0 0
možnosti
JJ

jerabekj

29. 3. 2010 13:06
Agyr

Agyr byl Československý vlčák a umřel před dvěma lety v požehnaném věku nedožitých 14 let. Byl to pan pes, můj první, jakého už nebude. Chyby ve výchově jsme přežili oba a když si uvědomím, co všechno mi odpustil a jak mne vychoval k trpělivosti a rozumu, je mnoho za co mu vděčím. Chybí mi jeho nenápadné projevy oddanosti, která byla obrovská i když se vůbec nepotřeboval mazlit. Poslední rok se mu zhoršila páteř, špatně chodil a vstával. Dokázal mi ale splnit dvě největší přání - odešel přirozeně bez pomoci a v okamžiku kdy byl s námi na dovolené. Vždy jsem měl strach z toho, že jednou umře bez rozloučení, až budu v práci. Tak jako on mi splnil přání, tak já jsem splnil to, co jsem si předsevzal - že bude ležet v mém dosahu, někde v horách. Přerušili jsme dovolenou, odvezli ho z Malé Fatry do Krkonoš a pohřbili na místě které máme rádi. A proto ten, kdo chodí sbírat houby na Plech, možná narazí na malou mohylku a vzpomene si na poslední sloku básně, tak příhodné pro tuto příležitost.

0 0
možnosti
C

cenzůrakdetojsme?

29. 3. 2010 12:25
To je život

Je smutné když vám odejde psí kamarád. Ale to je život.

a 8 let je celkem málo

můj voříšek se dožil bez pár měsíců 15 let, a to jsem ho musel na radu zvěrolékaře uspat , protože už nemohl pořádně chodit. Už je to 2 roky ale stále nemám odvahu si vzít nového psa.

0 0
možnosti
JT

jtach

29. 3. 2010 14:37
Re: To je život

Uspat nebo utratit ? Uspanim se ho nezbavite, protoze se zase probudi.

0 0
možnosti