Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J54i76ř14í 57H17a86n72s

6. 6. 2013 17:01

Na obrázku plno koní, co Preslerovi v hlavě se zas honí?:-)

Jó, je to dobré, pane Aleši, úderné, jak má být.  Zrovinka jsem měl chuť něco podobného taky napsat o někom z nekonečné řady českých grázlů, ale předběhl jste mě. R^Věnuji vám karmu!

1 0
možnosti
Foto

Článek beru i s "chlupama" a potvrzuji.

Pro ty, kteří volají po dokladování jen ujištění, že takové doklady nejde sehnat, protože jsou v rukách těch, kterých se to týká. Zkuste jim o ně říct, třeba vám je dají, nevím, mně nic nedají.

A pokud něco seženete a podáte trestní oznámení, tak vás ujišťuji, že jsou už dávno zaběhlé mechanismy jak s ním pracovat, aby se dotyčným nic nestalo a budete rádi, když se nestane nic vám.

Potvrzuji i těch 10% zadavatelům - pro škarohlídy a nevěřící: zkuste se zeptat, určitě vám řeknou, kolik dostali. Podívejte takový Rath - nepřizná a jak se vykrucuje.

Zkuste sami získat důkazy a očividné zlodějny, neříkejte, že vám nic v minulých 23 letech nebylo podezřelé, a pak nám napište, jak jste pochodili. To si rád počtu.

KARMA!!

2 0
možnosti
Foto

Díky za názory.K těm spekulacím a domněnkám: Ředitel Kotrouš byl před zatčením odposloucháván a často s Blažkem telefonicky hovořil. Žalobce však tyto odposlechy soudu nedodal, což překvapilo i soudce. Rudla Blažek měl patnáct let pod sebou pražskou policii a do jeho kompetencí spadala i policie státní. Neexistuje nikdo, kdo by případné trestní oznámení vyšetřoval. Většina občanů si pražské politické kmotrovské prostředí a jeho moc nedokáže ani představit...

1 0
možnosti
PL

P18e66t88r 57L96u57k50e12š

5. 6. 2013 14:15

Jo, jo, "pražské kmotrovské prostředí" si dokáže představit jen ten, kdo policii naservíroval důkazní materiál a nějaké to trestní oznámení podal. Pro většinu lidí je značně neuchopitelná i prostá skutečnost, že tahle mafie pracuje napříč stranami a zcela bez ohledu na barvu stranického dresu. O tom v článku nakonec i píšete. Jenže, kdo by tomu věřil. Člověk přijde z pole role a ve zprávách bojuje pravice s levicí. Už se tomu ani nesměju.

1 0
možnosti
SN

:-)  Kdo jen trochu sleduje kariéru tohoto člověka a má to v hlavě srovnané, tak mu musí být jasné, že využívá svých funkcí ve svůj prospěch. Vyjádření blogerů....podej trestní oznámení je k smíchu!  O řadě čelních politiků a jejich známých je všeobecně známo, že mají miliardy, ne miliony, ulité, řeší to někdo? Řeší....zabásli Ratha, čudlu za 7 mega a  jednodušší národ tomu tleská. Ale nebylo to spíš proto, aby v parlamentu svými řečmi nerušil poslance při denní klopotné práci ! Vypovídací schopnost tohoto článku je velmi slušná i s věrohodnými argumenty !  R^

2 0
možnosti
Foto

Pane autore, nechci se zastávat pana Blažka, ale z vašeho článku čiší taková nenávist, že mám pocit, že to je v osobní rovině. Vypadá to, že vám přbral milenku nebo tak něco. Obvinění, která předkládáte, jsou velmi závažná a pokud jsou pravdivá, nezaslouží ten člověk nic jiného, než sedět za mřížemi. Jenže vy jste jejich pravdivost nijak nedoložil. Jen samé spekulace a domněnky. Na tom nikdy žádné trestní řízení nepostavíte. Představte si, že by někdo něco takového napsal o vás.

1 4
možnosti
MN

Vy jste ideální občan a volič, doufám, že to neberete jako nenávist.;-D;-D

A ted vážně, do které země jste emigroval?

2 1
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik