Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J30o55s48e43f 76H20e33j51n94a

29. 11. 2012 19:57

Pane kolego, sympatický. ač občas nesouhlasný,

nic nevyřešíme, ale je třeba o tom psát. Je to doslova na poblití. Já dneska poslouchal v televizi, jak si notoval "doktor" Hulínský s"doktorem" Blažkem, No a Praha 7 je nesporná výkladní skříň toho hnoje.

http://josefhejna.blog.idnes.cz/c/307712/Cinit-ukony-II.html

Kolegu Hermanka jsem kdysi okomentoval, víc nedodám.

http://hejna.bigbloger.lidovky.cz/c/235061/Exkrement-blabolivy.html

1 0
možnosti
Foto

Pane Josefe, většinou se shodneme, občas ne, ale právě proto si vás vážím. Ale docela mě šoklo, že Kotrouš dostal šest let. Asi je to správně, ale když vidím, jak jeho guru Blažek stále prosperuje, je mi z toho na b....

0 0
možnosti
Foto

Pro Jiřího Hermánka. Pane kolego, už jsem si u vás všiml, že jste šíleně líný gůglovat a dříve píšete, než čtete. Stačí si do vyhledávače zadat slova Kotrouš a magistrát a už se to na vás bude jenom hrnout. Tak třeba tady:

http://www.novinky.cz/domaci/256399-kotrous-nesl-200-000-z-uplatku-nekomu-na-prazsky-magistrat.html

Sice budete, jak je vaším dobrým zvykem tvrdit, že to nic nedokazuje. Ale já na rozdíl od vás oba hlavní aktéry - Kotrouše a Blažka - osobně znám, takže si za svými slovy stojím...

1 0
možnosti
Foto

Povím historku. Pracoval jsme v ČEZ a jeden kolega bydlel shodou okolností velmi blízko. A jednou večer přišel za mnou a říká: "Jirko, ty umíš německy a znáš to tam, pojď dovezeme nějaký počítače". To se psal asi rok 1988, dřív to nebylo. Dovézt počítač to byl velký "vejvar", to já dobře věděl, ale nechtěl jsme mít v práci nějaký malér (trestný čin spekulace).

A tak tomu kamarádovi a kolegovi říkám: "Miloši, OK, ale v práci absolutní mlčenlivost". A uplynuly dva týdny, přišel třetí kamarád a říká: "Ty, Jirko, to s těma počítačema je dobrej nápad" a já z toho vycouval. Prostě jsem se bál žvanilů.

Takže myšlenka na nějaké "spiknutí" mi moc nesedí. Samozřejmě, že úplatky se berou, ale musí se to dělat chytře. A že by Blažek byl tak hloupý?

A ještě jeden bonmot. Naše dívenka Olinka měla tatínka penzionovaného prokurátora. A jednou jsme jeli přes Chrudim, zajeli k nim na chalupu a on nás poučil: "Chlapci, poctivě se živit a pomalu si přikrádat". Takže nic nového pod sluncem.

1 1
možnosti
Foto

Zajímavé. A jak víte, že Kotrouš jel na Magistrát ty peníze někomu předat, když ho policie "zhaftla" hned u toho autoservisu. Můj názor je ten, že by se mělo obviňovat jen pokud mám v ruce nějaký "stichfest" důkaz nebo alespoň solidní indicii. Vy ale pracujete pouze s doměnkami typu: To je bratr toho zavražděnýho, to asi bude taky pěknej lump.

1 3
možnosti
JD

ale prosímvás, člověk se 100tisícovým příjmem po dobu několika let a řekne si o úplatek ve výši jednoho platu? Fakt mu to za to stálo? nebo kryje skutečné příjemce úplatků daleko vyšších, tak to bere na sebe a hraje to na podmínku nebo odnětí svobody ve výši toho, co už odseděl ve vazbě?

2 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3253x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik