Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Aleši, jsem docela rád, že jsem z toho vypadnul. Ale jste dobrej, že do toho jdete. Pobavují mne někde pod vaším textem ti mudrlanti, co radí žalovat a dokazovat. Když pár grázlů do tepláků šlo, přišla amnestie, co přijde teď...!!

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi.

Jen ze zvedavosti: už vaše vytrvalé psaní přineslo nějaký úspěch?

1 0
možnosti
Foto

Díky všem za příspěvky. Pro pana Machačka - psaní o gaunerech z Prahy 7 mi zatím přineslo to, že mě nechtěli nechat hovořit na tamním zastupitelstvu. Místní gauneři (já jím říkám gangsteři) mě nenávidí. Můj cíl ovšem je dostat je před soud a až alespoň jeden z nich půjde do tepláků, budu spokojen. Zatím to píšu sem na blog, ale existuje již objednávka z velkého serveru, abych causu gangsterů z Prahy 7 dotáhl do konce. Rovněž jsem ovšm slyšel, že existuje objednávka, aby mě jakoby náhodou přejelo auto. Objednatel kmotr "Rudla" Blažek. Tak uvidíme...

1 0
možnosti
JS

Ještě jste tam zapomněl přidat TOP 09, ale jinak dávám karmu R^

3 0
možnosti
JF

J86a78n 39F43r63ý15d19l

11. 6. 2013 18:00

Topka tam nekradla jen z toho důvodu, že tam nebyla

2 0
možnosti
JJ

Zlodějská mentalita  není v politických stranách. Ta je jen a jen v lidech. A do politiky se bohužel cpou hlavně lidé se zlodějskou mentalitou. Těm nedostatečně četným výjimkám se omlouvám.

2 0
možnosti
Foto

No a nejinak tomu jistě je i v jiných městských částech, nejinak je tomu v jiných krajích/okresech/městech/obcích. Něco na té naší zas-tupitelské demokracii zatraceně smrdí.

6 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3253x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik