Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lomihnát.

25. 11. 2011 10:02
Tak trochu jste pozapomněl ..

že komunisti ukradli továrníkům fabriky, bankéřům banky, sedlákům půdu, stroje a zvířata, živnostníkům živnosti, občanům úspory, důchodcům důchodové fondy, ...

Ukradli nám soutěživost,

ukradli nám odpovědnost za vlastní životy

a taky nám ukradli morálku.

4 0
možnosti
PDC

Pierre de Croissant

25. 11. 2011 11:21
Re: Tak trochu jste pozapomněl ..

shrňme to, pán zapomněl, že komunisté nám ukradli defakto celou zemi a ještě k tomu svobodu.

0 0
možnosti
IH

misaviki

25. 11. 2011 9:44
Tehdejší jsou ti dnešní

Jenže ti dnešní zloději jsou velmi často tehdejší špičky :-) a kdo byl Mrázek? Bývalý echt vekslák, kterého tehdejší strana taky držela tam kde byl, protože ho potřebovali. Dělit je na tehdejší a dnešní je směšné, jsou to ti samí nebo jejich potomci.

0 0
možnosti
-

-fh-

25. 11. 2011 9:55
Re: Tehdejší jsou ti dnešní

Strana ne ale šulini co v ní byli.[>-]

0 0
možnosti

jarinka

25. 11. 2011 9:21
Komunistické špičky

měly na Rozkoši rybářské místečko jen pro sebe. Kamarád rybář mi povídal, že tam nakukoval a že byl překvapen tím, jak to bylo skromné.

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XX

25. 11. 2011 7:16
A já se na oplátku ptám:

"Proč by měli vedoucí komunisti rozkrádat ČSSR, když vládli absolutní mocí se souhlasem Kremlu?" Když máte absolutní moc, nepotřebujete peníze!

1 0
možnosti
SK

slava kunst

25. 11. 2011 4:09
Autore, na Vaši otázku je těžká odpověď,

protože jak ti tehdejší tak ti současní zloději jsou a budou tiše a nic neprásknou.

Vy, jak tipuji z Vašeho článku jste skončil tam, kde většina národa tedy u těch šroubků nebo cementu, takže Vaše zkušenosti jsou dost k ničemu. Jenže, když o něčem nemáte důkazy nebo alespoň zprávy, neznamená to, že daná věc neexistuje. Možná byste se divil.

1 0
možnosti
AP

AlesPresler

25. 11. 2011 1:06
Dámy a pánové,

díky za bezva příspěvky. Než půjdu spát, tak Vám jenom řeknu, že na pražském magistrátě nejvíc kradla ODS s přispěním ČSSD. Teď se jaksi nedohodli, ale ono to dopadne dobře, až do těch zlodějen zapojí TOPku. Vždyť o to přeci jde, v případě nouze do toho zapojí i komunisty (v praze 7 se již tak stalo). Tož dobrou a gaunerům, rudým, modrým, oranžovým zdar v jejich rozkrádání!

0 0
možnosti
PH

petrph

25. 11. 2011 1:00
souhlas

Ona samozřejmě velká část občanů ani nepozná když to tu převezme bolševik, prostě bude chodit do stejné fabriky ani si nemusí všimnout že jí nevlastní pan podnikatel, ale stát. Dokonce (protože i řídící management je obvykle rovněž najmutý a placený), tak se podniku ani nemusí změnit vedení...

A to co současné pravici nedochází je že levici umetá cestičku k moci.Nejenom politicky, tedy že komunisté se soc dem vyhrajou příští volby. ale i justičně. Tedy že po tomto "výkonu spravedlnosti" nebude nikdo ani protestovat, když komunisté hned po nástupu k moci vymění všechny soudce, všechny prokurátory, dosadí do čela policie svoje nové lidi, dá policii i prokurátůře větší pravomoci k pronásledování zločinu. Že lidé budou tleskat, když budou okamžitě zatčeni a obviněni jak politické, tak i podnikatelské pravicové špičky, a budou velmi rychle usvědčeni, odsouzeni a jejich podniky i majetky zkonfiskovány. Toto bude celý národ považovat za zcela legitimní.

0 0
možnosti
MS

kilokrok

24. 11. 2011 23:45
Problém je

v tom, že dřívější komunisti z minulého režimu se rozdělili na dvě části. První, ta největší, za starého režimu měla tohu krást a okrádat lidí. Před žádnou lumpárnou neměli zábrany! Ti tkzv. převlíkli kabáty a ukazují se ve světle gaunerů (oni se však vidí velmi schopně)! Na druhé straně zůstali komunisti v KSČM, kteří z principu zůstali věrni ideologii! Nikdy jsem neby komunistou a měl jsem moc výhrad ke starému režimu. Rozhodně mi jsou sympatičtější lidé ze skálním názorem v době, kdy to může působit proti ním, než prdélkáři,kolaboranti, kabátníci, udavačí, chamtivcí, kteří jsou příčinou našeho nezdaru a zároveň se nám do očí smějí a myslí si o sobě, jak jsou chytří! Je vidět, že svět je také nemá rád! Avšak, nejhorší je, že nám vytvářejí to nejhorší renomé! Nejsme jako oni a měli bychom jím to dáti najevo![>-]

0 0
možnosti
AN

TondaN

24. 11. 2011 22:51
jak říkáte

obyčejný občan ne.;-D

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

24. 11. 2011 22:43
Současní papaláši přirozeně kradou řádově více než

kradl za socialismu v součtu celý národ. To by nebylo ještě tak hrozné, avšak bohužel, krádeže stále více gradují a stát se díky tomu propadá do beznadějných dluhů. Cestou z bludného kruhu je jedině defenestrace a změna režimu.

3 0
možnosti
AP

AlesPresler

24. 11. 2011 23:32
Re: Současní papaláši přirozeně kradou řádově více než

Trošku nesouhlas. Já si myslím, že ta slova o tom kradení za komunismu se přehánějí. I já jsem ukradl asi 20 dkg cementu, neboť jsem potřeboval opravit cosi doma, ale více méně jsem k tomu byl donucen, jinak bych si musel koupit 50 kg pytel. Souhlas s tím, že dnešní papaláši kradou tak, že se tím musejí až zadávit. Náš starosta v rozkradené Praze 7 například chce postavit novou radnici za půldruhé miliardy, byť jeho podřízení nemají ani na tonery do tiskárny. Jinak na té radnici pracovalo za komunistů cca 100 lidí, dnes 250. Nejsme jako oni, omezíme úředního šimla. Kdože to hlásal v listopadu 1989?

1 0
možnosti