Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

díky autore - souhlas

3 0
možnosti
JK

J20a10n 98K19o42ř15á95n

18. 3. 2013 13:29

proč nova ? ČT, Prima, Bar .... to dělají úplně stejně.

1 0
možnosti
SR

Na to se reaguje, "...vždyť se na to nemusíte dívat!" Jenže lid obecný je třeba kultivovat, aby rozlišoval. K tomu tu měla být, a již bohužel není, veřejnoprávní TV.

0 0
možnosti
JF

J52a82n 97F58r87o30l62í77k

16. 3. 2013 16:26

Nejsem si jistý, že NOVA je nejsledovanější TV. Ubývá jim reklamy a významní zákazníci je zcela opustili.  Pravda v konkurenci Primy a Železného ČT se nemají čeho příliš obávat. Já už jsem rezignoval a dívám se na německé zprávy.;-)

0 0
možnosti
JR

J39a92n 96R23á49ž

15. 3. 2013 19:10

Naprosto nechutné jsou reportáže z pohřbů, provázené dotazy na pozůstalé typu: Jaké pocity prožíváte, cítíte ztrátu a podobně inteligentní  intimní otázky. Nedávno to byly dokola opakované reportáže z Rožnova provázené přiblblými dotazy směřující na příbuzné obětí typu jak se mají a co prožívají, které vyvrcholily  přímým přenosem z pohřbu obětí s detalními záběry na truchlící pozůstalé bez ohledu na to jak je jim to nepříjemné, včera zase  záběry z pohřbu zavražděných manželů se stejně přiblblým komentářem...atd..atd. Prostě každý den nechutné reportáže popisující utrpení lidí postrádající od redaktorů jakoukoliv lidskost. Fakt je mi z mrchožroutů NOVY na zvracení.

Představil jsem si jak bych reagoval na pohřbu bratra, kterého někdo zavraždil na podobný debilní dotaz. reportéra, svítící světla u kamer přenášející obraz příbuzných ve chvíli, kdy chce být každý sám se sebou ve svém smutku a  nepřišel jsem na jinou reakci, než mu (jí) rozbít ústa, rozšlapat kamery a klackem hnát celý štáb co nejdál.

To, co předvádí NOVA je neodpornější typ žurnalistiky jaký se kde objevil.

Slavná "Rada" dává pokuty za nahý ženský zadek nebo sprosté slovo ve filmu před 22.hodinou a hnusárny, které se objevují denně ve zprávách NOVY si nikdo nevšímá.

Nedívat se na NOVU není řešení a odkaz na svobodu žurnalistiky v případě nechutného zásahu do intimního prožívání ztráty  příbuzných obětí zločinů je alibismus stejný jako by to bylo, kdyby se na Nově propagoval nacismus, či komunismus a "Rada" by dělala jako by se jí to netýkalo.

21 1
možnosti
KS

Lidi bohužel chtějí vidět, že je na tom někdo ještě hůř.

4 0
možnosti
KL

podle me za to ti "redaktori" nemuzou - oni prece jen "delaji svoji praci". a vice nez jinde zde plati ze dobra zprava neni zprava.

4 0
možnosti
VS

No do urcite miry delaji svou praci, ale vseho by melo byt s mirou, napr. muze rici, ze ve vsi X doslo ke straslivemu nestesti, kdy stroj na obraceni sena zachytil a pred zraky na polnosti pracujicich rodicu rozmetal dite, nebo muze cpat detailni zabery na onen rozmetac s jeste pritomnymi zbytky nebozatka, drzet v ruce detskou pannu na hrani, ktere na zaver utrhne hlavu a s ucastne dychtivym vyrazem se ptat rodicu, jake to bylo sledovat onen kriticky okamzik.

Nejen ze ocekavam, ze jednou budou reporteri lyncovani, ale taky to, kdy nejaky pozustaly sebere rozum a odpovi, ze to bylo naprosto uzasne, nejkrasnejsi vec, co v zivote videl. Ze se zhrouti po odjezdu hyen, je uz dalsi vec.

9 0
možnosti
PV

Nelze bulvární televizi vyčítat bulvární pojetí zpravodajství. Jinak souhlasím se článkem a dávám karmu.;-)

5 0
možnosti
Foto

Od bulvární televize se nedá čekat nic jiného. Jejich zprávy jsou kompletně černá kronika. Samá negativa, jakoby se u nás nebo ve světě nestalo nic pozitivního. Za článek i vesničany velká R^.

16 0
možnosti
VS

Znam lidi, takovi ti sledovaci ordinace, kteri, kdyz jsem ucasten tortury byt u nich v podvecer na navsteve, maji pustene zpravy na nove a u podobnych zaberu vzdy vzlykaji a stkaji a rikaji neco ve smyslu "jeste ze tu novu mame, to je tak lidska a dojemna TV, oni u te tragedie vzdy zdurazni ten lidsky rozmer" Rv

4 0
možnosti
MH

Tu reportáž sem viděl a ten "reportér" může bejt rád, že neodešel s h...ou od krve. A je otázka času, kdy se tak stane. A až se tak stane, rád přispěji na advokáta toho, kdo to udělal.

28 1
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3253x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik