Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všichni o tom píšou. Všichni píšou, že se v Praze krade. Přesto je opět dokola volí, aby mohli krást také.;-D

1 0
možnosti

P37e39t34r 56L91u40k10e91š

23. 1. 2013 15:39

To je asi na mě, Jiří, nemáte tak úplně pravdu. Najde se celkem dost lidí ochotných vstoupit do veřejného prostoru (politiky) a nekrást. Já jsem to udělal přesto, že se živím normální prací. Pokud doufám v nějaký zisk, tak snad ve formě slušných lidí, kteří to vezmou za mě. Zatím jsme přesvědčili téměř 20 procent voličů (Hnutí pro Prahu 11) a to za cenu stovek hodin práce, která končí díky laxnímu přístupu Policie ČR v kanále. Jediným důvěryhodným partnerem je místní TOP 09.  S Kalouskem má společného asi tolik, jako voda s vodkou.

1 0
možnosti

P50e21t98r 21L16u54k27e50š

23. 1. 2013 10:39

Tak to ani náhodou. Žádná pravice, ani levice neexistuje, což se dá pěkně dokumentovat na skutcích pražských radnic. Jako příklad uvedu Prahu 11. Tam spočinula ČSSD a ODS v přátelském objetí. Jako štít jim slouží KSČM. Pověřili ji kontrolní funkcí:-). A tak se zametá a zametá. Pokud se blíže seznámíte s pozadím zakázek a prodejů majetku, dáte mi za pravdu. Lze jen litovat, že Policie ČR tluče špačky. Relevantních podkladů má dost. S kopanci pro šíbry nesouhlasím. Věznice zejí prázdnotou.

3 0
možnosti
Foto

K přání se přidávám vlastním kopancem.

P.S.: S problematickým čtením u Ječménka máte naprostou pravdu, stejně tak je to i s jeho myšlením, tedy s výjimkou jak "odklonit" veřejně finance do vlastní či spřátelené kapsy; na jiné téma s ním lze pohovořit jen stěží.

3 0
možnosti

Tady jenom ocením stručnost a přesnost. V Praze 7 asi oposmluvní květ hnije nejúspěšněji. Kočkoland, Fabian, on tam kdysi myslím měl velké slovo třeba i Paroubek. Pišme o tom, moc to nepomůže, ale mlčení nepomůže vůbec.

2 0
možnosti

Očividně využívá setrvačnosti, když se lidi za totáče nejen naučili, ale i se jim dostalo do krve, že vrchnost je prostě vrchnost, které se do ničeho nekecá. Takže si pak vrchnost dělá co chce. Ale stejně, pokud při tom všem rozkrádání ještě stačí stihnout vykonávat vlastní práci, tak se nedá rozhodně říct, že by byli neschopní. To už prostě chce pořádnej fištrón;-D

1 1
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik