Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bože můj, je 24 let po převratu a vy ještě pořád setrváváte u označení jako normalizační bavič? Co normalizačního jste vykonával vy? Byl jste normalizační sazeč, normalizační prozaik, normalizační korektor revizor, normalizační dělník. Ale tak nějak mám pocit že vám ta normalizace vygumovala mozek a jste teď demokratický trouba.

0 0
možnosti

Mně se to taky nelíbilo, to s tím bagristou, ale Macháček se mi tak jako tak ekluje. 

Šíp mi nevadí, naopak mám ho ráda. Jeho humor rozhodně nepovažuju za pivní.

2 0
možnosti
JK

Naprosto s Vámi slouhlasím, Andreo! Šípův humor není zlý a pořad Všechnopárty se dá - narozdíl od ostatních - sledovat. I když jak se říká "proti gustu žádný dišputát" ;-). Ale Macháčka nemusím už hodně dlouho. Stále stejný unylý obličej a herectví omezeno na rádoby směšné grimasy. Ale komu se líbí, nechť si ho užije, moje parketa to ale není.

1 0
možnosti

Je třeba připomenout, že se tato příhoda byla z radia Limonádový Joe.:-) Bagrista se podřízl sám Rv

1 0
možnosti
JK

To jsou právě typy lidí (ten macháček s šípem), od kterých chci bydlet co nejdále.

1 2
možnosti
JH

J68o42s56e43f 68H22y65t17l

17. 7. 2013 10:08

To kouzelné zařízení zvané "dálkový ovladač" snad stále ještě funguje,ne? :-)

1 0
možnosti
Foto

Pane Preslere, závist není pěkná vlastnost.

1 3
možnosti
MC

To vše vyvěrá ze soudružského sepětí kulturní zábavy a pozic levicových občanských pitomců, které tato zábava tolik přitahuje, aniž by si sami uvědomovali, že je ve skutečnosti vydírá a ochuzuje.

0 3
možnosti
LN

...aha....a berete na to něco...???

2 0
možnosti
MF

Většinou se na ten pořad nedívám, ale shodou okolností jsem tenhle díl viděl, Nemyslím si že Vaše kritika na Šípa je správný směr. Zloba by měla směřovat podle mě spíš na Macháčka, kterej tuhle zhovadilost vymyslel. Po pravdě mě toho bagristy bylo taky líto, asi byl skutečně v hodně blbé situaci. Ale nevím, proč kritizovat Šípa.

4 0
možnosti
AK

Šíp je autorem toho pořadu a nemusel to tam dávat, ale to by asi zas nebyla taková sranda.

0 3
možnosti
LN

..chápu že každý máme jiný vkus...a někdy se holt všechno nepovede..ale mám-li si vybrat a porovnat Šípa s např. Bubílkovou, Suchánkem a spol, různými imitátory typu Jablonského, nebo (poku už mluvíme o komunálním humoruú Izerem...tak Šíp mi z toho vychází ještě pořád velmi dobře...

4 1
možnosti
Foto

Také si myslím, že Šíp je v porovnání s jinými ještě vtipný a ke svým hostům laskavý (narozdíl např. od Jana Krause, který ve svém pořadu některé své hosty vyloženě ztrapnil). A komu Šíp nesedne, nemusí se na hěho prostě dívat.

4 0
možnosti
RR

Tohle už řešil Francis Veber ve svém filmu Le Jouet (Hračka) ve kterém se majitel novin Rambal-Coché ptal, když nutil šéfredaktora Blénaca se svléknout  "Kdo je větší zrůda? Já, když vám řeknu, abyste se svléknul, anebo vy, když ochotně ukážete svůj zadek?". Mně z toho vychází Macháček jako hovado a Šíp jako pitomec.

9 1
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3253x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik