Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PU

P79e98t53r 66U36h85e86r

8. 9. 2018 14:45

Kdyby byla padesátá léta, tak bych si před tebou akorát tak odplivl, Preslere...

1 0
možnosti
JK

Citace:"... jsou i diskuze, kde jsem většinou „statečnými“ diskutéry pozurážen.."

Asi jo. Ale nechápu, proč roníte slzy. Jsou zde přece obdobně i chvilky, kde zase vy sám "statečně" urážíte lidi. A urážíte je také jen proto, že mají na věc jiný názor. Ale jinak souhlas, je to určitě lepší, když se nám tady taky takto virtuálně vysemeníte, než abyste si svůj vztek vybili na nějaké prodavačce v supermarketu. V tomto je to tedy tzv. fifty-fifty.

Citace: ".. co mě však šokuje, teď použiji nepěkné slovo, je KU.VA ta nenávist

k lidem s odlišným názorem..."

Chápu. Ale co KU.VA nechápu je, proč vás pro změnu za minulého komunistického režimu nešokovala tehdejší (režimem organizovaná) nenávist k lidem opačného názoru? Asi nešokovala, protože jste se na té masové mediální nenávisti ke všem těm "reakcionářům" a "oportunistům" jako dopisovatel politicko-společenských komentářů do Rudého Práva, Tribuny, Tvorby, Práce a jiných normalizačních plátků sám osobně dobrovolně a aktivně podílel! (jak sám na svém blogu prozrazujete)

Evidentně vás nešokovala ani tehdejší tvrdá perzekuce těch lidí s odlišným názorem. Dokonce naopak, ta tvrdá perzekuce oponentů vás asi imponovala, neboť se nám tady na blogu celkem často věnujete očištění její špinavé pověsti.

Často zde tehdejší nechutné komunistické totalitní praktiky demagogicky zlehčujete,

bagatelizujete a relativizujete (že prý jsme za normalizaci netrpěli, že prý nás zradil spíše západ, že prý byli angličtí letci podrazáci, že prý byl Husák nejlepší prezident atd. atd.).

Takže shrnuto:.. evidentně si při tom vašem stěžováním vůbec nevidíte do pusy.

1 0
možnosti
Foto

Velice jsem se pobavil, když jsem zadal do vyhledávače jméno Marián Béreš, o kterém je v tomto článku zmínka. Vypadl na mě odkaz na knihu, kterou asi psal úplně jiné pan Béreš, než ten sprosťák plný jedu a nenávisti k ostatním, jak ho známe ze zdejších diskusí... Tady je ten odkaz, který mě pobavil...

https://knihy.heureka.cz/kouc-vlastniho-zivota-cesta-ke-spokojenemu-zivotu-marian-beres/

6 0
možnosti
JD

J58a82n 30D44r82t48i52n63a

7. 9. 2018 9:54

Ja bych nikoho nevesel. Ale nekde jsem si tady precetl ze nejaky Jiri Hermanek byl agent STB (agent Dorak/Herman, c. 17537, narozen 20.5.1948 ), je to hodne neobvykle jmeno a podle data narozeni ve spisech STB a jeho fotky (podoby) tady na blogu by to odpovidalo. Ja netvrdim ze zde zminovany Jiri Hermanek byl agentem STB, protoze to samozrejme nevim - to vi jen on (pokud to tak opravdu neni, tak se mu omlouvam ze sem neco takoveho vubec pisu). Ale uz jsem se ho na Vasem blogu ptal jestli byl agentem STB, ale neodpovedel mi. Takze se ho ptam znovu. A pokud opravdu agentem STB byl, tak to o mnohem (i o Vas) vypovida.

2 0
možnosti
Foto

Já už na to odpovídal 100x. Jsem podobný případ jako pan Babiš. On spolupracoval s rozvědkou, já s kontrarozvědkou. Slova StB, či agent nikdy nepadla ani slovně a už vubec ne písemně.

Jistěže jak rozvědka, tak i kontrarozvědka byly komunistické, ale náplň jejich činnosti nebylo terorizovat obyvatelstvo.

P.S. To, že odpovídám takto rychle, je čistá náhoda.

2 4
možnosti
Foto

I27v47a51n 19M98a39r77e17k

7. 9. 2018 7:50

Není co dodat, takže karmaR^.. . . . . Dal bych i "zaslouženu" karmu, ale na tu má "výhradní" práva jiný blogger, který ji rozdává svým pobratimům plnými přehršlemi8-o

4 3
možnosti
PU

P43e79t18r 14U63h98e87r

8. 9. 2018 14:44

Váňuško, co to tu meleš?

0 0
možnosti
Foto

"Hrdinové a disidenti" Presler,Hewlit,Kroupa a Hermánek....:-)Ten Váš výron frustrace a přirovnání k popravám a padesátkám,to je opravdu nevkusné.Kde už jsem to slyšel?Aha,od Ratha a Babiše....Já mám spíš pocit,že lidé s charakterem jako Vy a ta Vaše "parta" by byli v padesátkách první,kdo by na pracovištích podepisoval petice žádající tresty smrti a oslavoval popravy.Jinak dobrý postřeh,"vlastence" Kroupu jste zařadil opravdu dobře....

8 1
možnosti
Foto

Co vy víte, kam patří zařazeno moje jméno, vy tragikomiku?;-D

1 0
možnosti
Foto

Včera jsem si říkala, když jste tohle v diskuzi použil, že jste zralej na to odsud vymajznout jako vrchol neúcty právě k těm, co takhle skončili, protože měli narozdíl od Vás morální kredit a nepodvolili se ani tomu šílenému čarodějnickému procesu... Naopak před smrtí zpívali českou hymnu a stáli tam hrdě... Vy jste tak rozerbíral v hostinci, jak ten život vlastně neni špatnej. Myslím, že nevkus , kam až zacházíte ve svém bolestínství, je za hranou možného. O pravém hrdinství toho víte věru málo, napsat sem toto...nejlíp to tu připodobnil a vystihnul Honza Řeháček.

14 2
možnosti
SS

Co byste cekala od nekoho, kdo psal v dobe normalizace a okupace zeme agitky do Rudeho Prava a dalsich komunistickych novin. BTW - kdyz na to nekdo upozorni tak se rozciluje, je ale zajimave, ze je to v odkazu, ktery si sam dal do informaci o jeho osobe ... :-P

11 0
možnosti
Foto

No, vzhledem k tomu, jak vlažně jste se postavil ke zrádcovskému režimu soudruhů Husáka, Bilaka, Indry, Jakeše, Fojtíka a dalších, tak mi přijde trochu nevkusné, že se teď stylizujete tak, jako byste stál v jedné řadě s Miladou Horákovou, Heliodorem Píkou nebo Josefem Toufarem. 8-oRv

Když už se snažíte o historické analogie, tak příhodnější by mi připadlo spíš odkázat na poválečné popravy nacistických kolaborantů. Ale v jedné řadě třeba s náměstkem pražského primátora Josefem Pfitznerem byste asi stát nechtěl, že?

https://cs.wikipedia.org/wiki/Josef_Pfitzner

23 1
možnosti
RE

Jo, sorry, padesátý léta! Ale dneska určitě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik