Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SW

No to je povedene! Karma!

0 0
možnosti
PP

P36a50v12e13l 65P88e71c44h

11. 1. 2013 18:32

V našem morálně prohnilém státě, kdo ještě uhýbá očima...?

 ;-D

0 1
možnosti
JL

Nekde jsem zaregistroval Vas podiv nad poctem propustenych veznu. Nevedel jsem uplne presne, jak to je, tak jsem nereagoval, ale vypada to, ze bude propusteno zhruba 7000 veznu a dalsim zhruba 20.000 lidi bude prominut podmineny trest, trest obecne prospesnych praci nebo bude zastaveno jejich tresti stihani. Ta se ptam, jestli bz nebylo lepsi nejdriv premyslet a teprve potom psat.

0 2
možnosti
JL

Mlos Zeman si taky vzal svoji ekretarku.

0 2
možnosti
MJ

prosil bych fotky té sekretářky - pak se vyjádřím .....

0 1
možnosti
PP

P97e62t10r 95P45á23l73k66a

3. 1. 2013 16:11

já vám nevím. Na jednu stranu se mi líbí, že i v naší zemi někdo upozorní na to, že rodina by měla být posvátná, na druhou stranu se mi osobně příčí někoho moralizovat za to, co a s kým dělá v ložnici, pokud to není protizákonné a připadá mi to trochu šmírácké.

Asi bych to uzavřel tak, že sám pro sebe nacházím mnohem podstatnější důvody, proč Fischera nevolit, ale vám celkem rozumím. Jen tu poznámku o všeříkajících očích jste si mohl odpustit, to bylo laciné.

1 0
možnosti
SP

Proč? Vždyť jeho uhýbavý pohled o lecčem svědčí8-o

2 0
možnosti
Foto

S tím hodnocením podle typu a uhýbání pohledem, bych se ztotožnil. Sekretářku bych toleroval.

4 1
možnosti
MK

Myslíte? Víte, říká se, že nejhorší je milenka, co se skutečně zamiluje, ale u chlapa to má někdy daleko rychlejší průběh. :-)

1 2
možnosti
Foto

No, takových už bylo. Mirek Topolánek se před volbami do poslanecké sněmovny v roce 2006 na mítincích ukazoval spolu se svou manželkou Pavlou, která mu předtím svým projevem na kongresu ODS i do funkce předsedy. Hned pár měsíců poté od ní utekl k Lucii Talmanové, které udělal dítě. Jiří Paroubek jej brzo poté napodobil - zřejmě aby dokázal, že i on je alfasamec. A tak bychom mohli pokračovat nadále, poslední dobou třeba jihomoravský hejtman Michal Hašek .....

4 1
možnosti
MK

A pan doktor Ráth, ale ten to měl pod kontrolou, jen počet těch milenek je nejasný. :-)

3 2
možnosti
HP

Mě včera, když jsem zahlédla titulek, že vstoupil do KSČ, protože měl rodinu a děti blesklo hlavou, jak může argumentovat zrovna tímto, když ženu dva roky podváděl se sekretářkou, kvůli které se i rozvedl...  a to byl stále ve straně. A koukám, že podobné otázky nenapadly jen mne.

4 0
možnosti
MK

On měl Mojžíšek milenku, kvůli které opustil rodinu? 8-o8-o No vidíte, jak jsem neiformován. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Díky za diskuzní příspěvky. K poznámce V. Hrubého: Monika Lewinská si snad rok nedala vyčistit šaty, na kterých měla Billovo semeno. A byl to skutečně orální sex, co odstartoval celou aféru, u nás by se nad tím jen mávlo rukou. J. Klainová a V. Hrubý: Ano, mnoho dětí se nyní rodí mimo manželství ať z těch či oněch důvodů, jen bych podotkl, že v době, kdy si chlap může brát chlapa či žena ženu, je zbytečné o instituci klasického manželství diskutovat. J. Kubínová: Přemysl Sobotka nikde neventiloval, že vstoupil do nějaké strany, aby ochránil rodinu. A. Tichera: Nevytahuji nic z dávné minulosti pana Fischera, to on tuto kartu vytáhl a já zareagoval. J. Hermánek: Díky za karmu.

Závěrem snad jen tolik, proč nikdo neměl rád zrádce, ať již se jedná o zrádce rodiny či zrádce nějaké strany: Zradil jsi jednou, zradíš i podruhé!

7 3
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3253x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik