Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Pane blogere dávám Vám karmu a palec R^Všechno má svůj čas a  ten pomalu a jistě dozrává. Každý soudný a rozumný člověk musí vidět kam naše republika spěje. [>-]

1 0
možnosti
LH

Ten čas byl ve volbách, teď už máme co jsme chtěli....;-D;-D;-D

0 2
možnosti
MT

Až ten 'šrumec' začne, tak nebudou stačit kandelábry v celé republice... 8-o

0 0
možnosti

Tak to už je pozdě. Pro letošek.

0 0
možnosti
VN

Tak bohati at bohatnou, o tom to asi ani neni, spis o tom, ze mnozi bohatnou tim ze rozkradaji dane, ktere nam naparili. Rv A cim vic rozkradou, o to ty dane zase zvysej.

9 0
možnosti
RP

Vadí Vám "nůžky"? Inu, to je tak. Lidé stále bohatnou, ale pořád je a nejspíš i vždy bude pár chudých, kteří nemají prakticky nic. To je ta druhá půlka nůžek. A ty budou pořád otevřenější a otevřenější, scvaknout by je mohla nanejvýš ta Vaše revoluce, která by udělala chudé ze všech :-)

6 4
možnosti
MM

Tedy pane Preslere, máte právo mít politiky nerad. Ale nedá mi to napsat pár poznámek: Naší republiku z většiny osvobidili Rusové na základě předchozí dohody mocností. Uniká mi souvislost s poslanci, které tu viníte z mnohého. Pokud naznačujete, že poslanci poslali Československo bez boje do náručí Německa, pak už je to na mne silná káva. Dostudujte si dějiny a i to, že bránit se v roce 1938 silou by byla sebevražda. Omlouvám se, nemohu si pomoci, ale tento blog mi připadá spíše jako stranická agitka KSČM.

2 3
možnosti
RP

Komunisti jsou sice plní nenávisti, ale ne zase tak hloupí, aby vypustili takovouhle agitku ;-D

1 0
možnosti

Skromný dotaz:

Kde máte tu sílu, která ten Únor 2014 provede?  

Všichni ti, kdož dělali únor 1948,  se už odstěhovali do Izraele. Žádný kapital za Vámi nestojí, ani už ten export zbraní není to, co býval. Ze Zbrojovky Brno už Vám žádné zbraně nepřivezou, odbory ve zbrojařských fabrikách (Meopta Přerov, Škoda Plzeň) už vám nezmanipulují odborářský sjezd. Ani ti rolníci už nejsou, co bývali. Jsou napojeni na dotace z EU. takže nevím, nevím. Abyste na tom Václáváku nedemostroval nakonec Vy sám.

3 0
možnosti
Foto

Já být Vámi, tak bych si tak jistý nebyl. Poměr 2:8 ve prospěch chudších mluví sám za sebe. Třeba si vezmou příklad s Islandu, kdo ví? Průšvih začne až najdou toho správného vůdce či stranu. Představte si, že ti co pečou chleba, prodavačky v potravinách si vezmou všichni  tři neděle dovolenou.:-/

3 0
možnosti