Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

tak tenhle názor nesdílím....lesbičky ani  gayové nám nebudouzapalovat auta v ulicích a znásilňovat "nevěřící" ženy. Islám je fašismem dneška a boj proti němu je poslední možnost našeho civilizačního přežití...na homosexuála vás nikdo nepředělá....práva šaría se ale, nedejbože, dožít můžete.

7 0
možnosti
Foto

Na fotce je fakt gay? ;-D Chicht ... ani nemusím číst bulvár a dozvídám se věci R^

2 0
možnosti
MR

Hodinky a holinky, skoro to same Rv

3 0
možnosti
MR

Tak oni už homosexuálové vyhlásili, že zničí naši civilizaci a udělají z nás všech hošany?

7 0
možnosti
MS

Souvislost mezi sňatky homosexuálů a islamizací ČR mi poněkud uniká. 8-o

9 0
možnosti
TH

To, ze se pise o dvou tatincich a o dvou maminkach podle me ok je. Kde mate problem?

9 2
možnosti
TH

Me teda vubec nevadi, ze si moderator bere do studia sveho milence. Aso je to jeho partner.  

Strach mam tak akorat z islamismu a funfamentalsimu. Muslimu znam nekoli a musela jsem se spis zeptat, zda je onen muslim nebo ne. Nijak se to u nich neprojevuje.

2 7
možnosti
IH

Rozveďte prosím, kdo je ten moderátor a jakého milence si vzal do debaty? Není to provokace, já to fakt nevím. Na fotce je Moravec, takže to by byl ten homosexuální moderátor (to jsem netušila) - ale kdo je ten milenec?

6 1
možnosti
MS

Jedna paní povídala, že bývalý ministr spravedlnosti Pospíšil. :-)

5 0
možnosti
KA

Nesouhlasím s autorem. Po celém světě a tedy i v Evropě probíhá cílená a řízená islamizace. Jenže se to bojíme transparentně pojmenovat, aby náhodou nešlo o propagaci rasismu. To, že jde o vážný problém a věc, která může v budoucnu vyvolat lokální válečný konflikt už vědi v Anglii, Francii a Německu, kde se o tomto problému začíná otevřeně hovořit a volá se po řešení. Stejné je to s imigrací Romů napříkladm do Německa, které se otevřelo nejen Evropě. A výsledek? Nárůst kriminality, vybydlené domy, nárůst počtů ghet. Poukazovat na to kdokoli před deseti lety , byl by označen za rasistu. Dnes ne, dnes se státy západní Evropy nebojí tento problém pojmenovat, protože vědí, že je nezbytné ochránit nekonfliktní většinu před nepřizpůsobivou menšinou. Typická evropská rodina má zejména z ekonomických důvodů jedno dítě, "jižanské" národy však pěti i vícenásobek dětí. Jak bude tedy Evropa vypadat za 2 - 3 generace zjistíme díky počtům ze ZDŠ. Jinde se to řeší, u nás se o tom nesmí psát, protože by šlo o rasismus. Jde jen o to, aby, ažv se o tom  bude moci psát, aby nebylo příliš pozdě.

10 2
možnosti
FS

Chlap si bere chlapa a my máme strach z muslimů?:R^

4 13
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3270x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik