Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

802

12. 11. 2011 13:11
To je svatá pravda

zakázat souložit v hotelích, a už vůbec by se nemělo provozovat něco tak hnusného jako hodinový hotel.

Co když si do takového hotelu přijde odpočinout maminka s miminkem po dlouhé procházce, která má ústavní právo si v každém hotelu v klidu odpočinout a neriskovat že ona nebo miminko chytne  kapavku, sifilis nebo dokonce AIDS a už vůbec nikdo bezohledný nemá právo ji rušit nějakým hekáním.

A co ty nebohé ženy co v takovýchle zařízeních přijdou proti své vůli do "nezdravého" jiného stavu.

Jedna vyjímka by snad mohla zůstat, ti co mají tu "zdravou a normální" orientaci homo, těm to "nezdravé" otěhotnění nehrozí a ani ty choroby protože,  tihle umí rychle nasazovat kondomy. Až to takhle dobře natrénují i "nezdraví" hetero ve školách při sexuální výchově a až se naučí souložit do toho "správného" a "zdravého" otvoru tak potom by snad mohli být zase tyhle odpočinkové  hotely i pro heteropáry.

2 0
možnosti
X

xena123

7. 11. 2011 16:22
Zákaz souložení vrestauraci není třeba

ani tak jsem tam ještě nikoho souložit neviděla.

0 0
možnosti
AP

AlesPresler

7. 11. 2011 21:04
Re: Zákaz souložení vrestauraci není třeba

Buďto jste moc mladá anebo naopak moc stará, případně jste se nikdy nevyskytla v drsnější partě, nebo o vás nikdo nestál. Hodně byste se divila, co se třeba děje o půlnoci na vesnických zábavách, ale iluze Vám brát nebudu. Je tam plno filosofů, co řeší tu záhadu o nesmrtelnosti chrousta...

0 0
možnosti
JL

vesele

7. 11. 2011 10:50
Poprve

Ctu prvni clanek od tohoto blogera....nicmene, jsem nekurak,....ale nevim o cem je to tady v tom clanku rec. Jsem nekurak, ale vubec si nepripadam ze by tento clovek tady o me neco rikal....mozna o jeho predstave nekuraka....RvRvRv

1 0
možnosti
C

Cynyc_

7. 11. 2011 11:33
Re: Poprve

Toho si nevšímejte. Posledně jsme se tu dočetli, že nesmíme říkat, že Češi jsou nejvetší zloději a silniční piráti v Evropě, jak víme ze statistik, protože autor na služební cestě do Francie zjistil, že všechny ostatní národy jsou ještě horší. Psaní je okno do duše, ale někdy je holt krajina za tímto oknem skutečně příšerná.

0 0
možnosti
C

Camino.

7. 11. 2011 4:29
Chytate karmy?

Nezalezi mi na tom, cim si nicite zdravi, take jsem kourila, ale Vase prispevky v diskusi jsou skutecne trapne, mela jsem Vas za slusneho a docela mysliciho blogera, toto je uboheRv zakony se meni a chci videt, co budete psat za par let. V zemich, kde je koureni v restauracich zakazano, si vsichni mysleli, ze puby, bary a verejne spolecenske mistnosti budou po zakazu zit prazdnotou. Mylite se!Jsou stejne tak narvane, jako drive. Vubec nic se nezmenilo. Ta Vase prirovnani se sexem a s homosexualitou nejsou hodna cloveka se vzdelanim:-( Ale, vlastne nevim, cim se zivite, vim pouze, ze mate hezkeho psa, a ze jsem Vas drive cetla. A neustale opakovani o militantnim nekoureni, ci koureni ? Co chcete docilit? Mate deti? Doufam, ze je nevychovavate stylem Vaseho psani blogu.

5 0
možnosti
IJ

bojovnik2

7. 11. 2011 0:49
Na obranu kuřáků,

jako bývalí dlouholetý kuřák, teď už 8 let abstinující, vím a pamatuji si jedno, žádný kuřák nekouří kvůli tomu, aby dělal někomu naschvály, pouze dým je pro něj taková přirozená součást života, že nechápe, že pro někoho není. Tak trochu pochopení a tolerance, vždy je možnost odejít jinam, nekuřáci!

2 0
možnosti
MR

iluminat

7. 11. 2011 3:09
Re: Na obranu kuřáků,

Jenze nekuraku je vice, takze se musi klidit kuraci. Tentokrat to vyhrava vetsina, tak jak ma byt, tech mensin uz mame akorat tak do.....

3 0
možnosti
AP

AlesPresler

6. 11. 2011 23:43
Chlapci a dámy,

děkuji za plodnou diskuzi a teď se odmlčím. Samozřejmě nebudu kouřit, ale vrhnu se na to druhé. Nebude to nekuřákům vadit?! Jinak dobrou a zase zítra!!!!

1 0
možnosti
C

Camino.

7. 11. 2011 3:53
Re: Chlapci a dámy,

tak to se Vam moc nepovedlo....Rv Cetla jsem Vas rada, kdyz jste psal o svem haf haf, ted je to cim dal horsi;-(

2 0
možnosti
PZTM

pátý ze tří mušketýrů

6. 11. 2011 23:37
Tak

tenhle článek o militantních nekuřácích napsal zhulený militantní kuřák v rauši Rv

5 0
možnosti
AP

AlesPresler

6. 11. 2011 23:44
Re: Tak

To bolí, mušketýre!!!!

0 0
možnosti
JK

Kubri ml.

6. 11. 2011 22:38
Lidé jsou jen málo ..

... tolerantní. Včera mi dělali sousedi nade mnou bordel do 3 do rána a moje princezna nemohla usnout a pořádně se vyspat. Taky jsem tam nešel a nevytřískal jsem je. Slušně jsem jim napsal vzkaz, dal ho za dveře a doufám, že se příště budou klidnit. Jsem tolerantní a nemyslím jen na sebe a pokud měli potřebu bavit se, nebudu jim v ní bránit.

1 0
možnosti
L

lukekra

6. 11. 2011 22:14
ehm

Autore, prirovnat nekuractvi k homosexualite.... Neprehanite trochu? Nezalepil vam nikotin i neco jineho nez plice?....

Prirozene je nekourit od pocatku lidstva (jak to buh zamyslel stejne jako heterosexualitu), pouze urcita cast populace si zacala zapalovat sve rakovinou nasakle cigarety a dobrovolne se ubijet k smrti.. Narozdil vsak od homosexualu maji moznost volby  - prestat..... Vas clanek je skutecne trapny vykrik do te vasi vykourene mlhy.... RvRv

5 0
možnosti
JK

Kubri ml.

6. 11. 2011 22:21
Re: ehm

Tak teď hrátky s bohem. Tomu říkám rouhání. Já v životě s bohem nemluvil, tak nebudu rejpat, ale chcete hru na boha? Ok, máte ji mít.

Bůh stvořil Zemi a dal jí suroviny. Proč nám teda dával ropu, plyn, rudu atd., když ji nemáme používat? A proč zasadil semínka tabáku, když nesmíme kouřit?! Kdyby nechtěl, aby lidi nekouřili, tak přece nevysází jížní Ameriku tabákem a kvalitním tabákem :)

0 0
možnosti
D

dolfík

6. 11. 2011 22:02
Ač sám

nekuřák,chodím do kuřácké restaurace večer na pivo.Přes den na jídlo není problém se najíst v nekuřáckém prostředí.Jsem dospělý a svéprávný,tak se rozhoduji sám.A ono vcházet do dveří kde stojí deset kuřáků na rauchpauzu taky nic moc:-P

1 0
možnosti
AP

AlesPresler

6. 11. 2011 22:14
Re: Ač sám

Dolfiku, trefil jste hřebík přímo na hlavičku. Mně také vadí, když jdu do jisté nekuřácké firmy a před ní hulí spousta lidí. To je skutečně odporné. Já třeba patřím k tzv, slušným kuřákům, nikdy jsem  třeba nikomu nevyfoukl dým do obličeje, protože to je hnusné. Stejně tak bych nekouřil u dveří firmy, ale šel bych raději někam dál.

0 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3253x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik