Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

fairplay

26. 3. 2010 9:44
Šéfredaktoři v Ostravě si už 20 let drží své fleky

Je to vážně škoda, že lidi, kteří mají vystudovanou žurnalistiku a měli by na to psát dobré věci nejsou současným vedením k práci " připuštěni" a musí se živit jinak(mluvím teď např. o Ostravě - do redakce, kde sedí ve vedení pořád stejní lidi už 20 let, kteří si myslí, že píšou dobře, se šéfové a vedoucí rubrik ani nesnaží vpustit externisty, prý na to nemají peníze, ale spíše je to jen výmluva, šéfové nechtějí mezi sebe pustit někoho, kdo něco umí, oni chtějí zatím jen proplouvat se svými články, aby nenarazili a tak píšou o počasí, o okrajových tématech a sem tam si rýpnou do politiků.... Připadají mi někdy jako pan Topolánek, který sedí ve funkci a nikoho na ni nechce pustit, protože by přišel o prachy. Jediná výhoda blogerů je ta, že jsou nezávislí - sice je nikdo neplatí, ale mohou si taky napsat, co chtějí, což se prý v Ostravě moc neděje, protože mají vedoucí redakcí strach z nadřízených, že by je vyměnili a bojí se o své dobře vysezené fleky.

0 0
možnosti
BD3

Big Daddy 300

22. 3. 2010 0:30
.

mf nasadí novináře do čssd. napíše, že před rokem. zároveň napíše, že do ods se to jinému novináři dosud nepodařilo. ale napodruhé už jako jo, a to cca včera. pozor a pšt!!

0 0
možnosti

martin013

21. 3. 2010 23:16
Hnus

Strach a hnus v ČR. Tak bych mohl parafrázovat název jednoho filmu. Pokud se takové manipulace dopouští mladý začínající novinář (mimochodem, není až příliš mladý? To snad ani nedostudoval), mohu se nad tím jen ušklíbnout. Někde v pozadí mi ale okamžitě naskočí, jakých manipulací se mohou dopouštět "staří vlčáci" typu Kmenty. Samozřejmě je ve svých všeobjímajících komentářích zaštítí "na všechno odborník" Komárek a pomýlený opěvovač komunistického režimu Steigerwald. Víte, neustále se u nás kritizují politici. Ale spojené nádoby s nimi tvoří novináři. A to je snad ještě větší bída. Rozdíl mezi nimi vidím téměř jediný. O novinářích nemá kdo psát, než oni sami. Snad blogy mohou občas trochu čeřit vodu. Ten váš mi dnes přijde připravený, dokladovaný, prolinkovaný a zajímavý. MFD mění design. Ale tím nezakryje  obsahovou bídu. Pro mě, dokud nevyhodí převlékače kabátů Steigerwalda, nemá cenu takový škvár číst. Takový člověk do novin, které si chtějí hrát na lídra trhu, prostě nepatří.

0 0
možnosti
JM

J i ř í

22. 3. 2010 7:31
Re: Hnus

Jenže kde mám jistotu, že manipuluje článek a ne tento blog? Pokud se nepřesvědčím o něčem osobně, tak nevěřím zcela ani jednomu.

0 0
možnosti
A

a+a

21. 3. 2010 22:36
Ubožáci..

Pravidelně kupuji deník Právo. Proto že jsem začal mít k němu určité výhrady, tak jsem se jednou rozhodl, že budu kupovat MF Dnes. Ale opravdu jen jednou, tyto noviny jsou opravdu pro normálního člověka nečitelné. Je to jako klubový tisk pro blbce, nedá se to jinak vyjádřit. Tak se jenom dále zesměšnujte a čest práci Vaším komsomolcům.

0 0
možnosti
MK

2mmmm_2

21. 3. 2010 19:55
Je o tak....

MfD odbírám už asi od 1. poloviny 80. let...Úpadek obsahu, zvláště v období před volbami, je vůčihledný. Ta křečovitá snaha za každou cenu prospět pravici (opravdu mědvědí služba !!!) je jednak kontraproduktivní, jednak k smíchu a pláči zároveň; Vámi uvedený členek je klasická ukázka ...Paroubka nesnáším, ale kdybych byl na jeho místě, tak si MfD vymyslím...

0 0
možnosti
RJH

Rob J.H.

24. 3. 2010 15:42
Re: Je o tak....

Jasně, v polovině osmdesátých let to bylo teprv počteníčko. O tom, jak si dva soudruzi dali na letišti francouzáka, jak zemědělci sklidili, až to ani nemohli odtáhnout, a jak si slíbili, že v příští pětiletce sklidí ještě víc. Na závěr báseň o chlebu s máslem a vtip o vrazích z Wallstreetu. Takhle nějak si tehdejší Mladou frontu, od sedmdesátých let vzdávanou přímo ÚV SSM, pamatuju. To jste teda znalec nejpovolanější.

0 0
možnosti
PV

P.spk

21. 3. 2010 18:47
Černé duše?

Co vím, mladý redaktor vstoupil do místní organizace čssd na Praze 7 a popisoval, jaké kliky v oné skupině proti sobě bojují- což je běžné ve všech stranách na celém světě............Černou duší je někdo, kdo do žádné strany nikdy nevstoupil a strana ho přesto vykazuje jako člena (podoně jako neexistujícího spomzora jako byl např. svého času Lájos Bácz či tzv. Pepa z Honkongu).  Voco tu teda de?

0 0
možnosti
W

webindex

21. 3. 2010 16:26
chjo

chjo chjo, další podprůměrný článek. lidi, když to neumíte, tak ty články prostě nepište a běžte raději dělat něco užitečného !!

0 0
možnosti
PV

VerneP

21. 3. 2010 17:34
Re: chjo

No to, ze jste se z clanku nevidel strikat dalsi oranzovou krev a nasledne si nemohl pridat plivanec na konto Jyrkovi squadry, nijak nesnizuje pravdivost clanku. Se divim, ze sefredaktor za takto odvedenou praci neposlal pana novinare na pracak. Asi vy mate jinou predstavu o dobre odvedene praci, ze?

0 0
možnosti
LH

Tryskomys Muf

21. 3. 2010 15:44
Je to tak

Je to tak. Idnes je neskutecny brak. Rv

0 0
možnosti
P

Pravdavítězí

21. 3. 2010 13:12
DNES proti ČSSD "rozvrtí"nejen psa...!

Černých duší se špinavým svědomím je v DMF plno-je to přímo předpoklad k „uplatnění“. Jediný uchopitelný poznatek z celé inscenace je ten,že ambiciozní elévy(do roka o nich neuslyšíme), zneužila DNES-ní Mladá-Modrá Fronta  k pokusu o diskreditaci ČSSD a naopak k "důkazu",jak důsledně a poctivě ke stejné záležitosti přistupuje ODS(možná kdyby to zkusil v "Gandalovičově",mohl to mít s obědem).jediným zjištěním však je,že za dobu svého"podzemního"působení u ČSSD,byl jedinou černou duší oběť zadání.Další omáčka byla přidána už jen účelově.Tolik stručné shrnutí toho, co se vlastně událo.Podobných hození alespoň „hrstičky hnoje“ budeme v této předvolební  době ze strany některých zkorumpovaných (nemluvím přímo o penězích) psavců DNES, svědky častěji.Díky  morální invaliditě se prostituce dá provozovat i netradičními způsoby!Kdy půjdou za Topolánkem?To jimm strach z nakopání(_I_)e nedovolí!Včera Blesk zveřejnil fotky předsedy ODS pro gaye,s titulkem "Hošánek" Topolánek nahání voliče".

0 0
možnosti
JVPO

Jyrkovo velmi pozdní odpoledne

20. 3. 2010 20:02
Děkuji reportérům MF Dnes za pravdivý popis korupční

špíny uvnitř ČSSD.

I když to není nic překvapivého, každý důkaz prohnilosti Paroubčích slouhů jen utvrzuje slušné lidi v odporu vůči sociálním komunistům.

0 0
možnosti
K

karhukoira

20. 3. 2010 20:39
Re: Děkuji reportérům MF Dnes za pravdivý popis korupční

Inu, když vám nevadí propojení ODS-ČSSD, chápu, že se vám MFD líbí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 325
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3253x
http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=475

Seznam rubrik