Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Pane Čechu, Vy už se nezměníte,Vaše nářky jsou jak by řekli naši slovenští bratři,,bozkaj vám zádel"

4 0
možnosti
JF

Zase rádoby mudrcovský příspěvek o loutkoherci. Zeman je především vzdělaný a zkušený chlap, který se nebál, na rozdíl od kecálků z ČSSD, šlápnout proradnému Nečasovu slepenci pořádně do ksichtu. Je tedy tím mnohem menším zlem pro stát, než kterýkoliv modrásek nebo TOPák ve vládě. Po 23 letech od revoluce nečekejme, že právě z politických spolků vzejde génius, který zde vše obratem napraví. Politická žumpa takové lidi neplodí. Je totiž přeplněna karieristy všeho druhu, tuneláři, zlodějíčky,  podvodníky a samolibými lháři, kterým jsou veškeré zákony a pravidla slušného chování španělskou vesnicí. Podle toho to zde vypadá. Jak by to pokračovalo, nebýt Zemana?

5 0
možnosti
JH

J91a64n 31H93l70e98d74í66k

12. 7. 2013 11:37

president Zeman je právě výborným hercem a má svůj tah na branku velmi dobře spočítaný, přesně zná své upocené korytáře, přesně zná jejich slabiny. Slabý Nečas byl převážně naivním idealistou na úrovní 13-tiletého skautíka, který potkal mazanou a bůhví kým koupenou fúrii.

4 0
možnosti
MB

To je zajímavé, jak se teď ta pravicová mafie může vzteknout, když už to nemá pod kontrolou. A co bude dělat po volbách?

4 0
možnosti
  • Počet článků 2151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1001x
Přemek Čech,

Seznam rubrik