Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IA

Pane Čechu, lidi se zajímají o dr. Ratha a sledují jeho proces. Jedni se ho zastávají, protože dokud  není odsouzen, tak je nevinen, to píšete sám a hodně moudře, za druhé je to náš spoluobčan a bývale veřejná osoba, a tak lidem táhnout všelijaké myšlenky o úrovni politiky, soudnictví, morálce apod. Mnoho lidí Ratha velmi drsně společensky ponížilo. Já si třeba myslím, že to v naší společnosti není třeba, ale je lepší dočkat konce procesu, protože se pak ukáže pravda. A ta je zajímavá proto, aby si lidé udělali obrázek o naší politice a o vzorku, který budou volit. I když Vás chápu, co myslíte, je lepší, když si tu nebudeme nadávat, když někdo projeví svůj názor, který se někomu nelíbí. Kdybyste byl na jeho místě, taky bych do Vás nekopala ani do Vašich příznivců. Já vím, že chlapy štve, že se chová samolibě a jako narcis, už jsem to pochopila, ale ženy na to tak nehlesí, tak jim to toleruje.

2 1
možnosti
IN

Ó ano, pan dr.Rath má prý u sebe něco jako magnet přitažlivosti pro ženy, možná protože je fešácký Mudr, dokonce i u soudu je navenek příjemně naladěn, jakoby se ho proces netýkal, vždy s úsměvem herce. Kdysi vystupoval v parlamentu neohroženě proti korupci a jeho protivníci si zlomyslně říkají : kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá ! :-)

1 0
možnosti
LJ

Uvážíme-li, jak DRath ještě coby předseda lékařské komory bojoval za platy lékařů a proti podfinancování nemocnic, pak není divu, že mnoho lidí nemůže pochopit, že jako hejtman peníze určené pro nemocnice přesměroval do vlastní kapsy.

2 0
možnosti
Foto

Ovšem tenhle blog je od prvních řádek ukázkou naprosté objektivity :p

6 0
možnosti
JF

J87a64n 81F45r78o85l17í54k

5. 9. 2013 14:16

Nicméně ochotnické vystoupení manželky sexymozku si o pozornost přímo říká. Jen snad trochu jinak, než se autorovi "povedlo".

6 0
možnosti
  • Počet článků 2151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1001x
Přemek Čech,

Seznam rubrik