Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Pokora? Koho, čeho, čemu, jak? Dovedete si představit situaci, až někdy primátor HMP učiní ta opatření a nechá předčasně postavit protipovodňové bariéry. Učiní další opatření, která jsou vyčítána dnes těm, že tak neučinili. A ona se dostaví voda tak nějak menší. Vždyť ho potom rozsápou a odvolají, protože promrhal značné množství prostředků a sil členů záchranných sborů. Když to nechá na kolektivním rozhodnutí rady, tak to vždy dopadne tak, jako je tomu dnes. Protože se prostě zase ta parta nedohodne včas. Důležité je ze všeho vytlouct politický kapitál. To nedokážou jinde, tak nevím, proč by to měli dokázat u nás. Na okraj, to dokážou jenom v některých amerických filmech.

1 0
možnosti
MR

tornada nejsou v USA nic noveho, v 19. stoleti si povodne a tornada vice zgustla. Povodne v Evrope take ne, i kdyz dnes uz ne tak hrozne jako drive, racte se podivat do starych kronik, ceskych i jinych. Byvaly doby kde v Parizi se v ulicich prechazelo tak ze se muselo plavat. Ale asi co je dnes je pro nas nove a o starem nemame poneti tak to asi neexistovalo.

2 0
možnosti
JH

J88a47n 66H32l21e75d36í11k

2. 6. 2013 16:59

Mene, tekel, ufarsin?? Člověk nemá nárok posoudit, Bůh je v jiné dimenzi, lidský mozek je slabounký, život kraťounký a často promarněný.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2151
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1001x
Přemek Čech,

Seznam rubrik