Diskuse

Nový článek

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Pan Putna rád káže o morálce druhým, ale sám ji postrádá.

Vím něco o tom, jaký podraz udělal Putna na své kolegy při přípravě komplexního vydání Jakuba Demla. Z toho důvodu si dovolím tvrdit, že jde o člověka amorálního a profesury nehodného.

Proto prosím všechny slušné lidi, aby podepsali petici proti jeho jmenování profesorem: http://www.petice24.com/martin_c_putna_by_neml_byt_profesorem

4 1
možnosti
Foto

K12a78r48e25l 94R52a50d17a

20. 5. 2013 16:28

Petice není třeba. Prezident má právo rozhodnout a už rozhodl. Třeba se pan Putna dočká, až bude prezidentem někdo z jeho bratrstva.

0 2
možnosti
Foto

Náhodou jsem ten pořad Ester Kočičkové tehdy viděl, takže můžu potvrdit, že lžete: ani oheň ani síru tam Putna na heterosexuální většinu nedštil. A jeho právo kritizovat v tisku kohokoli, například spisovatele Mahlera, je přirozenou součástí svobody projevu. Pokud se pan Mahler citil dotčen, měl dost možností bránit se sám, k tomu snad nepotřebuje pomoc nějakého devótního trumberoidního blogera.

2 4
možnosti
JM

To je zvláštní, pan Putna může mluvit co chce, jedná se totiž o přirozenou součást svobody projevu a já s Vámi musím souhlasit. Pan Zeman si nemůže mluvit co chce, protože v jeho případě jde o křupanství, které s přirozenou součástí svobody slova nemá vůbec nic společného. Tak jste to myslel? A ano, tak, jako pan Mahler má dost možností bránit se sám, tak i pan Putna má tutéž možnost a nikoliv snad, on určitě nepotřebuje pomoc nějakého devótního, trumberoidního diskutéra.

5 2
možnosti