Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Kdyby jste se konečně psal o něčem čemu rozumíte   a neměl pocit, že se musíte vyjadřovat ke všem  tématům.Vy máte patent fakt na vše, klobouk dolů. Dívala jsem se zpětně do historie vašeho blogu a jsem zaskočena kolik vašich příspěvků máte rasisticky podbarvených!  

Jen se pak nedivte, že se setkáte s lidmi netolerantními k nemocným, když vy sám tu netolerantnost šíříte. Upřímně se divím, že příspěvky tohoto rázu jsou povoleny.

0 2
možnosti
JR

J97a53n 91R89á36ž

12. 9. 2013 21:51

Musí rozumět umění ten,kdo prohlásí,že se mu abstraktní obraz nelíbí? Člověk nemusí být ani sexuologem ani sociologem a přesto má plné právo říci, že exhibicionalistické projevy části homosexuální komunity mu jsou odporné!

P.S. Můj gay kamarád se vyjádřil o účastnících různých Gay Pride, že se jedná o nesebevědomé osoby, kteří nemají odvahu se ke své orientaci, tam kde žijí nebo pracují, samostatně přiznat, dovolí si to jen v davu a dělají této komunitě jen problémy.

3 0
možnosti
MR

M55i36l57a87n 40R16a16d59e28k

12. 9. 2013 17:42

ono lidi nechava v naprostem klidu jeli nekdo homosexual. Ba je uplne jedno jestli je to na dotycnem ci dotycne videt. Ze se nekdy oblekaji tak trochu vyrazneji, to i heteraci. Ze jsou nekdy takovi co radi vycnivaji z davu, prosim, takovych je i u heteracu, ale ze nekteri provozuji nechutne saskarny to uz lidi se""e. I kdyby to byli heteraci, a ja mam podezreni ze ne vsichni co jdou do tech smajchlparad jou gayove, jen nechutni exhibicioniste. Pokud neco takoveho chteji provozovat, bez ohledu na sexualni orientaci, prosim, ale nekde v klubu kam zajde jen ten kteremu to smakuje.

2 0
možnosti
MP

Když jsem viděl v tramvaji mladíka, jenž seděl na klíně druhého mladíka, bylo to trochu nezvyklé, ale nevadilo mi to. Pokud se lidi mají rádi, je vše v pořádku. Něco jiného je, když se v průvodu Gay Pride ztrapnil nějaký neznámý učitel z Karlovy Univerzity a ztrapnoval se nějakým nápisem

4 0
možnosti
Foto

Neznámý možná vám - znát každého nikdo nemusí, ale to, že někoho neznám já, neznamená, že je neznámý. A to "ztrapnění" byla reakce na nechutné veřejné výroky státního úředníka Bátory.

0 0
možnosti
JC

No a tom právě je ten ruský zákon. Nepožaduje nic jiného než Vy.

2 0
možnosti