Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P87a84v92e84l 45H47e22k

3. 11. 2018 23:32

Jo, jo, vyplatí se znát svého pošťáka. Jednak má člověk komu si postěžovat, druhak stačí esemeska balík nech u sousedů nebo na poště.

0 0
možnosti
Foto

To v Praze nemůže fungovat. Pošťáci roznášejí dopisy, balíky rozváží balíková služba odněkud z Malešic a střídají se, takže bych musela znát všechny balíkáře, včetně těch nových, což je nereálné.

0 0
možnosti

Se soukromými přepravci mám zkušenosti dobré, s Českou poštou poslední cca dva roky příšerné.Nedávno mne velmi pobavila další poštovní inovace.Na blanketu SIPO jsem našel toto oznámení : "Vyzvednutí balíků bez dokladů! Na poště uvedete jen kód pro vyzvednutí ze SMS nebo e-mailu o uložení balíku.Pro balík navíc můžete poslat kohokoliv blízkého, komu kód předáte."

Tato navenek bohulibá a rozumná služba však pro mě, jakožto kovaného skeptika, znamená jediné - pošta již zcela rezignovala na doručování balíků "do ruky".

V příštích volbách dám hlas tomu subjektu, který bude mít v programu privatizaci tohoto odporného, neschopnými hlupáky řízeného, molocha, který sice není schopen plnit svoji primární činnost, ale má dost prostoru, aby se zabýval bankovními službami, pojišťovnictvím, maloobchodním prodejem a dalšími hovadinami.

1 0
možnosti
BR

Nová služba České pošty: Podej a dodej sám.

Vyzkoušel jsem si jí nedávno, kdy jsem posílal balík z Jihlavy do Prahy zákazníkovi, který na něj netrpělivě čekal. Podával jsem ho jako Balík do ruky, zaplatil skoro 200 Kč a zákazníkovi poslal avízo. Za týden se mi balík vrátil jako nevyzvednutý (nevyžádáno adresátem) - při vrácení balíku mi pošta vrátila částku 42 Kč za dobírku

Vzhledem k tomu, že zákazník na zásilku stále čekal, tak jsem milý balík naložil do auta, jel s ním do Prahy a doručil ho zákazníkovi osobně.

Mám sto chutí toto navrhnout České poště jako zlepšovák - proč by se s tím namáhali jejich zaměstnanci, když si balík může doručit sám odesílající ....;-D;-D

4 0
možnosti
Foto

Můj čerstvý zážitek z minulého týdne... Pondělí: sms - "Budeme vám doručovat balík"... pondělí - nic, úterý - nic, středa - nic, čtvrtek - nic, pátek - sms, dnes vám bude doručen balík od 8,00 do 14,00. Nevadilo mi to, poslala jsem si ho do práce, kde jsem byla do 15,00. Asi v 10,00 telefon: Dobrý den, tady operátorka české pošty, mám tu pro vás balíček, ale řidič to spletl a balíček mám na depu. Dnes už asi nedorazí, nemám řidiče. Nemůžete si pro něj přijet??? Já: no jsou to 3 stromky, nepotáhnu je tramvají. Ona: no tak my vám to doručíme v pondělí. Já: pokud ty stromky zahynou, tak podám reklamaci. Jsou už na cestě týden (Jablonec-Plzeň). Ona: no tak já se pokusím. Asi za hodinu jsem stromky měla. Pokud jde zvolit jiný dopravce, Českou poštu obcházím obloukem. V tomhle případě to bohužel nešlo. :-(

2 0
možnosti
Foto

Také mám čerstvý zážitek. Jeden den SMS, dnes Vám doručíme balík mezi 8:00 a 14:00, SMS došla v 9:30. Doručení se nekonalo. Druhý den znovu SMS, dnes doručíme balík od do. Zase nic. Další den SMS, že se z technických důvodů nepodařilo balík doručit. Další den znovu SMS, že se z technických důvodů nepodařilo balík doručit. Pátý den se nedělo nic, pak víkend, takže zase nic a v pondělí ve schránce výzva k vyzvednutí, protože se marně pokoušeli balík doručit, jinak ho musí vrátit prodejci. Balík se doručit nepokoušeli, protože celý týden byla dcera doma a já bláhová se radovala, že doručení balíku připadlo zrovna na dobu, kdy bude dcera doma, protože má volno, takže to musí klapnout. V úterý běžím na poštu vyzvednout balík a dozvím se, že tam není a nevědí, kde je, možná na depu, možná kdovíkde, překvapivě ani sledování zásilky neví, kde zásilka je. Propadám zoufalství, protože balík chci. Když žena za přepážkou pochopí, že se odtamtud nehnu, ukáže na hromadu balíků v rohu a řekne, že nemají doručovatele balíků a balíky se jim hromadí na poště a před deseti minutami dovezli támhletu hromadu, která ještě ani není v systému. Zázrak, v hromadě rozeznám svůj balík, donutím ženu za přepážkou, aby se zvedla a podívala se, že je to můj balík. Žena se zvedne, zjistí, že je to můj balík, zaeviduje ho do systému, sdělí mi, že mám z pekla štěstí, balík vydá a já odcházím s balíkem a radostným pocitem vyvoleného, kterému se podařilo zvítězit nad poštou. Rozhodně patřím k vyvoleným, protože mi bylo umožněno zaplatit a převzít balík. ;-D

2 0
možnosti
JV

Poslední dobou u nás pošta doručuje balíky neuvěřitelně svižně, zboží objednané přes internet jeden den dopoledne, mi už podvakrát doručila druhý den. Asi jí svědčí konkurence.:-)

1 0
možnosti
Foto

Chybí Vám tam slovo shop.

0 0
možnosti
Foto

Shop? Shop je třeba na pumpě, ale tomu, co je vidět na poště, se u nás v kraji říká vietnamská tržnice. ;-D

1 0
možnosti
Foto

I46v79a70n 88M36a39r28e12k

2. 11. 2018 12:29

Krom toho, že služby pošty není žádná láce, si na ni nemám proč stěžovat. R^

2 0
možnosti
ND

Na poštu si nemůžu stěžovat, zato PPL...

2 0
možnosti
PK

..ještě horší je Geis..

0 0
možnosti