O vytváření bezpečné zóny pro budoucí azylanty..

Tradiční země EU se již delší dobu snaží zachránit před postupnou degenerací a vymíráním vlastních obyvatel tím, že podporují imigraci sexuchtivých mladíků..

Oni si ti EU genetičtí inženýři mysleli, že když se zkříží muslim s křesťankou, tak že vznikne zcela nový evropský člověk.. A jistě stejně hodnotný člověk by vznikl i po opačném křížení, to je křesťana s muslimkou.. Akorát vznikly hned tři problémy. Tak jednak křesťanské ženy se nekřesťansky brání už při pouhé seznamovací předehře na náměstí a než zase křesťanský muž rozbalí nekřesťansky zabalenou muslimskou ženu, tak většinou zapomene proč to vlastně dělal, a to často i z překvapení, co to vlastně vybalil..

No a tím třetím a nejzávažnějším problémem se stalo, že mladí muslimští muži podlehl vábení Sirény z Němec a jako zhypnotizovaní se vydali na cestu v domnění, že za zdravý genetický materiál budou odměněni sociálně-sexuálními dávkami.. Jenže jich přišlo naráz moc a ochotných žen je mizivě málo.

To vyčurané země Visegrádské čtyřky na to vymírání a degeneraci svých voličů jdou jinak.. Ne jen, že tu zdravou pochodující spermabanku odmítly lákat, ba naopak ještě staví ploty, chudáky, co nějak projdou, tak chytají a sužují je za plotem pohledem na krásné slovanské ženy.. A to všechno jenom proto, aby je ani nenapadlo se tu usadit. A víte proč? Naše dobře informované Marťanské noviny vám to prozradí..

Vymyslel to chytrý Bohuš s Babišem a ostatní to akceptovali, jako dobrý nápad - vytvořit z těchto států bezpečnou zónu pro budoucí azylanty. Až bude těch sexuchtivých muslimů na západě velká koncentrace, tak do Visegrádské čtyřky začnou emigrovat ty zneuctěné mladé Němky, Francouzky, Belgičanky i děvčata z jiných zasažených států a to si pište, že se už na ně všichni těšíme..

 

Autor: Přemysl Čech | pátek 8.1.2016 16:11 | karma článku: 27,79 | přečteno: 775x
  • Další články autora

Přemysl Čech

O víře.

1.2.2024 v 11:46 | Karma: 6,08

Přemysl Čech

O vypočítání osudu.

14.12.2023 v 11:58 | Karma: 7,31

Přemysl Čech

O kapacitě naší planety.

24.11.2023 v 12:22 | Karma: 6,88

Přemysl Čech

O genetické manipulaci plodin.

12.10.2023 v 12:02 | Karma: 11,03

Přemysl Čech

O vitamínech a tom ostatním.

18.6.2023 v 23:03 | Karma: 9,70