Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každému milovníkovi masa je možné doporučit absolvovat malou exkurzi na jatka a zaručeně minimálně během dalšího půlroku maso (po tom, co tam uvidí) do úst nevezme.;-O!!

1 0
možnosti

Mluvíte z vlastní zkušenosti?

0 0
možnosti
OF

V Polsku je větší binec než u nás, hlavně ve veterinární službě.

Ale chlapci, jen se podívejte na potrarvinynapranyri.cz , listerie a salmonela v našich potravinách se také našly.A televize o tom mlčí.

2 0
možnosti
JP

J93o68s83e66f 69P98o57t75r

21. 2. 2019 19:04

Jestli si myslíte, že to u nás neexistuje, tak jste na velkém omylu. Stačí bydlet na vesnici poblíž kravína a pozorovat. Kráva je nemocná, pozná se to tak, že nevstane. Za nohu ji uvážou řetěz a škrabákem na hnůj ji vytáhnou ven. Přitom ji samozřejmě odřou do krve. Přijede náklaďák s hydraulickou rukou a směr jatka.

Nakonec sousedům nezbylo, že vysledovat v kterých masnách se takové maso prodává a upozorňovat na to známé.

2 0
možnosti
Foto

Nucený výsek. To bývalo i kdysi.

1 0
možnosti
Foto

chtělo by to procentuální statistiku a porovnání, ve smyslu závadností masa a potravin. Pamatuji si na jedovaté žampiony z Číny, pralinky a mléko z Belgie údajně plné šílených krav, na ošizené jogurty z Německa a tak dále a tak podobně. Osobně se obávám, že situace kolem polského masa hodně připomíná situaci kolem nesmyslného obviňování Poláků z podpory Holokaustu. Prostě, věci se dějí, protože jinak by nebyly dějiny, a tak ani Polsko není vyjmuto ze zemí, kde se dějí nepravosti.

2 0
možnosti
PK

Polské potraviny nekupuji a raději je nahradím domácími produkty....

1 1
možnosti
Foto

Já se moc zjišťováním země původu nezabývám, často zjistíte, že to je český výrobek, který putoval přes pár států.. Třeba prase vychované v Polsku, zabité a rozporcované v Německu a klobása vyrobená v Česku s česnekem z Číny, paprikou z Maďarska atd..

4 0
možnosti
MK

Polské potraviny kupuji často a rád. Chutnají mi i proto, že mám jistotu, že je nevyrábí Babiš. Kromě toho se polskými potravinami otrávilo o dost méně lidí, než po českém pančovaném alkoholu.

3 0
možnosti
Foto

Já třeba si raději koupím polské máslo, než belgické.. To má divnou chuť..

1 0
možnosti
  • Počet článků 398
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1414x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."