O tom, že TOPka si financuje vlastní pád.

A čím? Prostě tím, že svou vlastní reklamní kampaní před krajskými a senátními volbami demonstruje to, že už asi nemá co občanům nabídnout.. Ono už to velké části lidí došlo i tak, ale proč za to utrácet ještě tolik peněz?

Proklamace TOPky formou inzerátů by byly vágní i při parlamentních volbách, ale při těch krajských a nakonec i senátních mají vypovídací a přesvědčovací hodnotu tak maximálně balíku slámy a když je toho ještě napsáno silou rozumu, pak už ani nechci domýšlet a napsat o jakou že se to sílu rozumu jedná.. No i po několika pivech bývá někdo silnější, než za střízliva..

Tak se podívejme, co nám TOPka do těchto podzimních voleb slibuje.

Tak třeba - "Už nikdy JMÉNEM ZÁKONA ROZEJDĚTE SE.. "

Tak že, když bude nepovolená demonstrace třeba neonacistů, anarchistů a jiných istů, tak nepůjde takové shromáždění rozpustit, i když bude blokovat dopravu a znepříjemňovat ostatním lidem život?

 

Nebo - "Udržitelný důchodový systém pro všechny generace"..  Typické krajské téma.. A ještě všichni si vzpomínáme, co za paskvil důchodového zákona protlačil tehdejší nejlepší ministr financí.. A důchodci si také dobře pamatují, jak jim taky za přispění tehdejší koaliční vlády seškrábl valorizaci.. Jak donutili jít mnoho lidí do předčasného důchodu, tím, že na 5 roků snížili jejich výpočet. A kolik to stát tenkrát stálo, protože ti lidé mohli odvádět v průměru ještě jeden rok peníze z platu na sociální zabezpečení a místo toho začali dostávat důchody jen aby nebyli poškození.. To bylo opravdu tenkrát silou rozumu..

 

Nebo inzerát - "Věříme ve svobodu, věříme ve vás"..  Co tím asi chtěl ten silný rozum říct.. V každém případě to musí každého, co to čte potěšit. Tak oni mi věří. A jsem rád, protože silou rozumu je prostě volit nemohu, už jen proto, abych ukončil to jejich trápení na politické LDN..

 

No a jako poslední bonbónek z dnešních novin. "Uděláme vše proto, aby se občané naší země mohli cítit svobodně a nemuseli vnímat stát jako dozorce, který je na každém kroku špicluje"..  To je opravdu moc hezká proklamace, leč v tomto světě čím dál méně realizovatelná.. Neznám v Evropě i v ostatním světě žádný vyspělý stát, kde by nebyly kamerové systémy, kde by stát neměl data o občanech, kde by nebylo odposlouchávání telefonních hovorů, nebyl pod kontrolou internet a to dokonce i kdyby stát tuto kontrolu zakázal, tak to bude stejně pod kontrolou jiného státu.. 

Ale přece jen mám pro pana Kalouska a jeho stranu radostnou zprávu, Pár míst se svobodou a bez špiclování ještě existuje.. Třeba u některých domorodých kmenů v hustých pralesích Jižní Ameriky.. Tam ještě nepřišla naše špiclovací civilizace, ani teroristi, ani auta, ani mobily, ani televize a soukromí tam nenaruší dokonce ani žádná špionážní družice. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Přemysl Čech | sobota 20.8.2016 16:14 | karma článku: 45,79 | přečteno: 9809x
  • Další články autora

Přemysl Čech

O víře.

1.2.2024 v 11:46 | Karma: 6,08

Přemysl Čech

O vypočítání osudu.

14.12.2023 v 11:58 | Karma: 7,31

Přemysl Čech

O kapacitě naší planety.

24.11.2023 v 12:22 | Karma: 6,88

Přemysl Čech

O genetické manipulaci plodin.

12.10.2023 v 12:02 | Karma: 11,03