O tom, že tentokrát se pan Rudolf Polanecký hluboce mýlí..

Napsat, že rudé odbory chtějí ukrást studentům 17.listoipad je opravdu nebetyčná hloupost, protože, jak je známo, nelze ukrást, co dávno bylo ukradeno...

Pan Polanecký jaksi zapomíná, že je to už 23 roků, co studenti prokázali svůj morální kredit a postavili se proti totalitním praktikám tehdejšího režimu.. Tito bývalí studenti už mají někteří i dávno přes čtyřicet roků a tak se rychle blíží do věku, kdy se budou muset třeba i potupně hlásit na úřad práce.. Ne všichni z nich se tak dobře upíchli, jako snad už doživotní poslanec pan Marek Benda.. I oni pociťují krizi, ve které je tato společnost. Jejich revoluci, jim nechtějí teď ukrást žádné rudé odbory, tu už ji dávno ukradli bývalí, dobře postavení komunisté, jejich rodiny, lidé, co pracovali pro komunisty ve výzkumných ústavech, ve vývozních a dovozních společnostech, estbáci, veksláci a podobné existence.. Za přispění naivních studentů a disidentů se jim podařilo už hodně odklonit peněz a majetku z naší země a bohužel, jak vidíme ze stále nových a nových průsaků na veřejnosti nejsou s tím mlaskáním stále u konce.. A je úplně jedno jestli se vydávají za pravičáky či levičáky.. Jsou to jen mimikry. Je jim vlastní pouze taková ideologie, která jim umožní krást, to je jejich přesvědčení. Tento stát potřebuje kromě fundované politické vlády i policii, státní zástupce a soudce nepropojené ideologicky ani finančně s politickými stranami.

To, kolik bude odborářů na náměstích stejně nic neovlivní, protože vláda pana Nečase i přes hádky pro média a lid je soudržná a to hlavně díky tomu, že by předčasné volby prohrála a jak už by každý mohl vědět, žádný kapr si rybník nevypustí..

Opravdu nejde ukrást, co bylo už ukradeno, ale jde zabránit dalším zlodějinám a o to by nám mělo jít na pravici i na levici.

Autor: Přemysl Čech | pátek 16.11.2012 18:06 | karma článku: 24,54 | přečteno: 990x
  • Další články autora

Přemysl Čech

O víře.

1.2.2024 v 11:46 | Karma: 6,08

Přemysl Čech

O vypočítání osudu.

14.12.2023 v 11:58 | Karma: 7,31

Přemysl Čech

O kapacitě naší planety.

24.11.2023 v 12:22 | Karma: 6,88

Přemysl Čech

O genetické manipulaci plodin.

12.10.2023 v 12:02 | Karma: 11,03