Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M70i91l58a52n 61K34e70s52l

1. 3. 2016 22:37

Antibabišovy zákony jsou výrazem toho ,že Sobotkova vláda není schopna vymyslet opatření,které by zabránilo korupci,protekcionářství a dalším nepravostem.Navíc ANO má takový náskok ve volebních preferencích,že Sobotka trne,co s ním již po těchto volbách jeho spolupartajníci udělají.Pro svou záchranu ukončil i nepřátelství s Haškem.Co ale s Babišem.Pomlouvat ho můžeme,ale zavřít ne.Tak ho znechutíme.Myslím si,že ty zákony sice Babiše naštvou,ale ublíží ČSSD.Lidé si to vysvětlí jako pomstu neschopného.Jak to dělají s podnikateli třeba v USA.Trump má štěstí,že nekandiduje u nás.Hold u nás platí: neuspěješ v podnikání ,dej se na politiku.Nejdříve zkrachuj a potom vládni.Nevím,co by dělal kdyby ANO odešlo z vlády?Buď by museli socani porušit všechny sliby a prohlášení a jít do koalice s ODS,TOP 09 či s komunisty.Nebo by byli by jak kůl v plotě.Vždyť mají nulový koaliční potenciál,pomineme li lidovce.Myslím si,že Babiš s reakcí počká.Zase tak rychle se u nás zákony netvoří.Podzimní volby budou dříve.Po volbách bude Bohoušek malý,menší , nejmenší.

1 0
možnosti
JN

Ten poslední odstavec mi přijde trochu paranoidní, tomu bych přece jen nevěřil. Jinak ale se zbytkem článku souhlas a karma.

2 0
možnosti
Foto

Aby jste se jednou nedivil..:-)

0 0
možnosti
Foto

Karma. Jen je otázka, jestli Sobotka něco tak hloupého vymyslel sám, nebo mu nějaká alternativní mocenská skupinka ve straně podráží nohy.

2 0
možnosti
Foto

U Sobotky je hlavně ten problém, že není osobností, názory mu tvoří poradci a on nedokáže se orientovat z těch rad v tom, co je pro stranu dobré a co katastrofa..

2 0
možnosti
JD

Velice pravdive napsano Za me R^ a Karma.

2 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 35,28
  • Průměrná čtenost 1415x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."