Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J73i42ř29í 41J15o16n71á95š

28. 2. 2016 10:11

Náhodou,pan premiér umí pokyvovat hlavou nejlépe na světě! Sice jen svým vývodům,ale o to kvalitněji.R^:-)

3 0
možnosti
Foto

Zatímco Babiš šel do vlády vládnout, Sobotka tam šel nikoliv vládnout, ale (po sedmi letech finančního strádání v opozici) - si zlepšit stav svého notně vytřepaného bankovního konta...8-o

0 0
možnosti
JL

Zase mnoho nepresnosti ohledne USA. Jako kandidata na prezidenta se muze prihlasit kazdy obcan Spojenych statu jen s dvema podminkami. Jeho vek, ten je urcen ustavou a MUSI byt obcanem USA v dobe sveho narozeni. Jeho majetek neni podstatny. Kampan financuji jeho privrzenci. Tyto penize MUZE pouzit jen ve volbach. Vetsinou kandidati jejich "zbytky" urcuji charitam.

Majetek kandidatu a jeho nabiti je ukazkou uspesnosti (take osobni kvalite). Thruman byl zkrachovali obchodnik, ale skvely organizator navy. Po skonceni prezidenske kariery zil na prezidenskem duchodu. Byl docela chudobny.

Pri volbe vlastnika velkeho majetku do politiky v CR, jeho postaveni jiz pri kandidature neni specifikovano co podnikatel muze a co nemuze, kdyz neudela to ci ono (neni zakon). Take neni zde zakon, ktery upresnuje, co musi udelat s majetkem, aby mohl zastavat jakoukoliv funkci. (26 let nic nedelajici Parlament, to je Snemovna i Senat).

Budou-li pravidla presne urcena, nemam osobne nic proti Babisovi, Okamurovi, Fisherovi (cestovka) a podobnym.

1 0
možnosti
Foto

Nepsal jsem, že nemůže být kdokoliv v USA prezidentem, ale že lidé tam volí obecně raději ty bohaté a zajištěné, než relativně chudé.. To přece nevylučuje výjimky..

1 0
možnosti
SN

:-)....Připojím se rovněž s kladným vyjádřením. Preference ANO stoupají, Sobotka to nemůže vydýchat. Cítí se ohrožen a začíná kolem sebe kopat jak zdechající kůň. Přitom je za Babišem vidět kus práce, a to vadí....některým lidem moc. Jediný Kalouskův program je antibabišusmus. Co on za ty roky v politice napáchal, kdo má paměť, nezapomene. Spoustě lidí šlápl Babiš na kuří očko a to nejde odpustit! R^R^R^

1 6
možnosti
Foto

jediný přijatelný politik ve vládě je nepolitik Babiš. Je zřejmé, že ostatním pořádně omezuje zlodějny pro strany a do vlastní kapsy. Dobře ví, že platí "bez peněz, do voleb nelez" a tuší jak to projedou.

4 4
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 35,28
  • Průměrná čtenost 1415x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."