Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Musím přiznat, že mě to poněkud překvapilo, jak se česká mainstreamová média hned po slovenských volbách vyjadřovala zcela neprofesionálně emotivně, jak byly sluníčkářské celebrity a politici v čele s paní Langšáglovou-Kabrhelovou jeden přes druhého zděšeni a šokováni, jak volby strašlivě dopadly.... objevovaly se titulky typu "Slovensko se probudilo do hnědého rána...".

Tak mě zvědavost donutila se podívat, jak takový fašistický program pana Kotleby, kterého volilo nějakých 200.000 lidí, vypadá. A našla jsem newsletter Kotlebovy politické strany, ve kterém jsem si přečetla, že svůj kraj vyvedl z dluhů a velmi dobře ho vede. Dále tam byl zveřejněn program Kotlebovy strany v 10 bodech:

1) ZASTAVÍME ĎALŠIE ROZ KRÁDANIE ŠTÁTU! 2) SPRAVÍME PORIADOK S PARAZITMI V OSADÁCH! 3) ZAVEDIEME SPRAVODLIVÝ SOCIÁLNY SYSTÉM! 4) NEDOVOLÍME IMIGRANTOM OBSADIŤ SLOVENSKO! 5) ZDRAVIE POSTAVÍME NAD BIZNIS! 6) OBNOVÍME SEBESTAČNOSŤ SLOVENSKA! 7) BUDEME PODPOROVAŤ TRADIČNÉ HODNOTY! 8) VYBUDUJEME SKUTOČNÚ SLOVENSKÚ ARMÁDU! 9) SLOVENSKO POSTAVÍME NAD DIKTÁT BRUSELU! 10) OCHRÁNIME NAŠE ŽIVOTNÉ PROSTREDIE!

Aha, tak teď už vím, jak vypadá program fašistů.....

1 0
možnosti
JR

J26a10n 13R65á28ž

7. 3. 2016 16:14

"Sluníčkáři", fašisté a bolševici mají mnoho společného. Zejména touhu zabránit svobodnému veřejnému projevu názorů. A to pod heslem:" Kdo nejde s námi, jde proti nám. A kdo jde proti nám, patří umlčet, potlačit a znemožnit".

4 0
možnosti
MC

R^Převážně levicovost neslučitelnou s životem.

0 0
možnosti
JC

Co je na slovenských volbách hnědého?

Snad jen ten průjem, který po nich dostali čeští bruselanští politici a novináři!

14 0
možnosti
DH