O tom, že prvních 80 Syřanů se může těšit.

Na co těšit, no přece na to, že budou zadarmo dopravení do blízkosti Německých hranic. A tentokrát zřejmě nepůjde o žádné křesťany, kteří už tuhle nezištnou dopravu využili.

Oni ti Turci opravdu nebyli hloupí, když vyjednali s EU, co vyjednali.. Ty Syřany, co se v Turecku zapojili do práce a nedělají problémy si ponechají a nám pošlou ty potížisty prověřené na oko tajnou službou.. Možná, že je Turci i vybaví falešnými doklady, byť samo sebou ne oficiálně. Tajné služby se jich tak maximálně mohou zeptat jestli nejsou radikální islamisté či teroristi a oni určitě nebudou, protože patrně nebudou, ale problém je v tom, že oni se dokáží stát muslimskými bojovníky za víru i během pár dnů.. Stačí když jim nějaká muslimská autorita řekne, že jsou moc vlažní, že dokonce i porušují zásady, jako nepít alkohol či pravidelně se nemodlit a že to mohou odčinit hrdinskou smrtí pro islám..

No a 80 muslimů v naději, že se dostanou blíže k vysněnému Německu se rádo nechá vybrat na cestu k nám.. Tady, jak to jen půjde a trochu se rozkoukají, budou hledat možnost, jak se dostat do Německa. Buď se jim to nepovede a budou zadržení a nebo je z Německa vrátí a nastane u nich rozčarování a frustrace z toho, že se nedostali do země zaslíbené a začnou hrozně moc "milovat" Česko.. Tak moc, že po čase budou politici i u nás po každé jejich vylomenině či teroristickém činu říkat národu, že nás nezastraší jeden nehodný, když ti ostatní jsou hodní, pak deset nehodných, když ostatní jsou hodní, pak jich bude víc a víc. V rámci Evropy už je to každodenně.. A sluníčkáři EU vám řeknou, že v autech zahyne víc lidí, jako při muslimském boji za islámskou Evropu a že ty auta taky nevyřazujeme ze svého života.

I přes to, že auta zaviní zatím v rámci našeho kontinentu víc úmrtí, než ti muslimští radikálové, jsem raději v rámci toho Turecka pro dovoz aut, než muslimů..

Autor: Přemysl Čech | úterý 26.7.2016 15:17 | karma článku: 40,64 | přečteno: 2058x
  • Další články autora

Přemysl Čech

O víře.

1.2.2024 v 11:46 | Karma: 6,08

Přemysl Čech

O vypočítání osudu.

14.12.2023 v 11:58 | Karma: 7,31

Přemysl Čech

O kapacitě naší planety.

24.11.2023 v 12:22 | Karma: 6,88

Přemysl Čech

O genetické manipulaci plodin.

12.10.2023 v 12:02 | Karma: 11,03