Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Vstoupivší úředník bude provázen odborníkem, který odebere stěr z komína. Z toho lze snadno dokázat čím se v domě topí. A tohoto důkazu se jen tak nezbavíte, i když jste předem varován.

Naproti tomu vzorek odebraný dronem někde nad komínem není důkazem, neboť je směsí exhalací z komína s okolním vzduchem. Nelze prokázat, která část směsi pochází právě z komína.

0 0
možnosti
Foto

No to máte pravdu, ale jak znám lidi, tak to by jste našel u každého něco takhle, ty saze i když kominík bude pravidelně čistit komín tam budou za několik let.. Jak chcete dokázat, že je to právě za poslední dny? Kdežto když dronem změříte kouř, tak je to okamžité, stejně, jako když se měří obsah škodlivin v autoservisu..

2 0
možnosti
VV

Nevim, jestli nevedomost omlouva. Ale v tom demokratickem svete to funguje tak jako u aut. Jednou za rok prijde kominik, prohlidne a zmeri kotel a bud vyda, nebo nevyda osvedceni.

0 1
možnosti
Foto

Pane já o voze a vy o koze.. O tom přece ten článek vůbec nebyl, ale o tom, že úředníci chtějí kontrolovat v kotelně zda netopíte pet láhvemi a jiným bordýlkem.. Kontroly kotlů a komínů odborníky jsou přece samozřejmé a důležité, ale o tom to opravdu nebylo..

2 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 35,23
  • Průměrná čtenost 1411x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."