O tom, že nízká účast ve volbách je především prohrou našich politiků.

A přesto některým bude opět sloužit k tomu, aby omluvili svůj hubený výsledek. Nakonec první s tím začal pan Kalousek a to ještě ani nejsou sečtené všechny hlasy, tak že asi jen tuší, jak to dopadne..

Prohlásil, že nízká účast nahrává politickým stranám s dlouhou historii, jako hlavně komunistům a ti s krátkou historií na to doplatí.. A vůbec nebere v potaz, že to absolutně tak není, protože třeba ANO, což je jeden z nejmladších politických subjektů, byť pod názvem hnutí, zatím ve volbách vede a pravděpodobně bude i po sečtení všech hlasů velmi úspěšný.

Být panem Kalouskem, či podobnými, co svůj neúspěch budou chtít svést na občany, tak se raději tak pitomě nevymlouvám na nezájem lidí o volby, ale měli by se spíš kát za to, že nedokázali potenciální voliče oslovit.

Ono je to také hlavně díky politikům, že občané přestávají mít zájem o volby, protože vidí na náš stát přisáté stále stejné tváře, které něco jiného říkají před volbami a něco jiného dělají po volbách. A taky ví, že i když na horu poslali slušné lidi, tak stejně museli s tou smečkou, co si hlídá svá politická korýtka už desetiletí, tak že s ní museli vít.. A tak se stávají stejnými pokud včas z politiky neutečou. 

Také volební kampaň zejména TOPky byla, jako by se jednalo spíš o volby do poslanecké sněmovny a dost podobného to bylo i u ČSSD.. Lidi v krajích nezajímají fráze o svobodě a o tom, co pro ně stát udělal, ale kdy bude hotový obchvat města, bydlení, voda, dostupnost práce, dopravní obslužnost a podobná témata.. 

A na počasí se letos politici nemohou vymlouvat už vůbec, bylo naprosto ideální, ani horko, ani zima, ani deštivo, natož sníh..

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Přemysl Čech | sobota 8.10.2016 16:12 | karma článku: 29,98 | přečteno: 1011x
  • Další články autora

Přemysl Čech

O víře.

1.2.2024 v 11:46 | Karma: 6,08

Přemysl Čech

O vypočítání osudu.

14.12.2023 v 11:58 | Karma: 7,31

Přemysl Čech

O kapacitě naší planety.

24.11.2023 v 12:22 | Karma: 6,88

Přemysl Čech

O genetické manipulaci plodin.

12.10.2023 v 12:02 | Karma: 11,03