O tom, že karty nelžou?

Nejvíc lžou asi děti v pubertě, záletní partneři a hlavně politici. Ti to mají totiž snad i přímo v popisu práce.. Říkají také nejvíc věcí, kterým ani sami nevěří. Kdyby se tak chovali v manželství, tak rozvod na sebe nenechá dlouho čekat.. Ale v politice je všechno jinak.. Tam se rozvádí za pravdu a za vlastní názor. Politické strany se tak pomalu u nás dostávají na úroveň sekty, která je továrnou na moc a hlavně na moc peněz.. A jakékoliv poukazování právě na tohle vyvolává v politicích a jejich zfanatizovaných příznivcích hysterické reakce...

Pravice ječí na levici, že nás vrací do komunizmu a levice na pravici, že ožebračuje svůj národ.. A tak si tu navzájem nadáváme do soudruhů, zlodějů, komunistů, uzurpátorů moci a podobně. Je zajímavé, že část kulturní fronty tyto nadávky zexpresnivěla výrazy, jaké snad člověk může použít jen ve stavu hluboké opilosti.. Někteří se dokonce uchýlili i k takové vulgární šťavnatosti, že otevřeně třeba na Facebooku psali, že se těší až ten zmrd z hradu chcípne..

Je to zvláštní, kolik nenávisti a přímo komunistické bojovnosti dokáže vyvolat ve zfanatizovaných příznivcích knížete jeden jediný člověk.. V minulosti jsem si knížete vážil, ale ve chvíli když vidím, jak mu přímo dělá dobře vulgarita jeho příznivců, pak mám pocit, že odhaluje svou skutečnou tvář a ne tu hranou.. Inu je to taky politik.. 

Víte, jaký je rozdíl mezi ODS a TOP? Velmi podstatný, ODS ovládají kmotři z pozadí, v TOPce je kmotr přímo na výsluní z hlediska strany a ve stínu z hlediska voličů.. A tak možná spatříme brzo útěk kmotrů směrem k levici, až si spočítají, jak asi dopadnou volby. Ti z pozadí a zatím neprofláknutí to budou mít jednoduché, protože i socialisti a komunisti potřebují na svou činnost peníze, tak proč se s nějakým "sponzorem" nepodělit.. Horší to ovšem bude mít kmotr z TOPky, to jsem sám zvědavý, jak to vybalancuje.. Chytrý je dost a skrupule mu nic neříkají, tak možná zase uspěje.. Pokud ho ovšem nezavřou.

Jen nechápu, proč ta nervozita, proč to obviňování, proč ta nenávist, když je stejně všechno už dopředu dané.. A jde to prý docela jednoduše zjistit z karet. Každý, kdo čte Parlamentní listy přece ví, jak všechno dopadne..

A kdo to nečetl, mám pro něj odkaz.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Zena-ktera-vedela-o-padu-Necase-Dalsi-dva-muzi-budou-odhaleni-a-stihani-276810

 

No tak řekněte sami, má cenu se napadat, urážet a dehonestovat, když stejně nic s ničím nenaděláme, pouze to můžeme dobře nebo špatně prožít.. Přeji krásné dny bez jedovatých slin, protože politika neoslabíte tím, že ničíte sami sebe.

Autor: Přemysl Čech | čtvrtek 8.8.2013 18:43 | karma článku: 11,13 | přečteno: 376x
  • Další články autora

Přemysl Čech

O víře.

1.2.2024 v 11:46 | Karma: 6,08

Přemysl Čech

O vypočítání osudu.

14.12.2023 v 11:58 | Karma: 7,31

Přemysl Čech

O kapacitě naší planety.

24.11.2023 v 12:22 | Karma: 6,88

Přemysl Čech

O genetické manipulaci plodin.

12.10.2023 v 12:02 | Karma: 11,03