O tom, že fanatičtí odpůrci prezidenta Zemana se asi zase zaslouží

o jeho vítězství ve volbách. Tak jako před pěti léty mu ti jeho odpůrci svými nenávistnými výroky dělají větší propagaci, než kdyby pan Zeman se usmíval z letáků či bilboardů.. A tak čím víc "ovarů" a "zvracečů" tím pro něho líp. 

A pan Zeman je si toho dobře vědom, proto občas, když je dlouho klid a jeho anti fanklubu dochází munice, tak ji prostě dodá nějakým žertíkem či dloubancem.. Jindy zase řekne a třeba i hodně nediplomaticky, co si o věci myslí. A jeho frenetičtí nepřátelé na to naskočí opět, jako na špek. A pan prezident, jako milovník právě toho špeku jej umí přímo umělecky klást, aby tito iracionálně založení lidé na něj skákali za co největšího povyku.. A pak se diví, proč má pan Zeman po jejich tak obrovském úsilí ať už v mediích veřejnoprávních, soukromých, na sociálních sítích i po jejich dávání červených karet stále větší popularitu, než jejich vymazlení bezbarví kandidáti.. 

Oni totiž nepočítají s českou typickou vlastností, že tam, kde vznikne ukřičená menšina, zákonitě vzniká mlčící většina.. Je to asi ještě pozůstatek chování z dob bývalého husákovského režimu.. Ti, kdo měli jiný názor, než hlásala média a politici, tak raději mlčeli. A mlčí po většinou i dnes, protože ty opět důrazné vykladače jediné pravdy si opět spojují s bývalým režimem. A oni se už do něj nechtějí za žádnou cenu vracet. Mají pocit, že když zvolí pana Zemana, tak se zachrání před určovateli, co je pro ně dobré a co ne.. A naštěstí pro ně, narozdíl od té doby před listopadem, mají ve volbách na výběr, bohužel často mezi horší a méně horší možností.. 

Jinak osobně si myslím, že kdyby nebylo těch ukřičených odpůrců, co ho tak baví, tak by kvůli zdravotnímu stavu už ani nekandidoval..

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Přemysl Čech | středa 11.10.2017 15:42 | karma článku: 36,92 | přečteno: 1414x
  • Další články autora

Přemysl Čech

O víře.

1.2.2024 v 11:46 | Karma: 6,08

Přemysl Čech

O vypočítání osudu.

14.12.2023 v 11:58 | Karma: 7,31

Přemysl Čech

O kapacitě naší planety.

24.11.2023 v 12:22 | Karma: 6,88

Přemysl Čech

O genetické manipulaci plodin.

12.10.2023 v 12:02 | Karma: 11,03