O tom, že fanatické konání dobra se stává zlem..

Známe to všichni z vlastního života.. Každý máme nějaký názor na to, jak by měl vypadat život náš a bohužel často u některých lidí se projevuje i touha říkat, jak by měl vypadat život druhých..

Ve jménu toho bylo třeba vybombardovat Irák, Libyi, Srbsko, Vietnam, Afghánistán, v minulosti téměř vyhubit Indiány, domorodé obyvatelstvo Austrálie a jiné.. Tak to umíme my Evropané. A pak najednou někdo asi dostal šílený nápad to stejné uplatnit na Evropě.. A určitě to nebyli muslimové, ti už jsou pouze jen nástrojem tohoto triku, jak obsadit a ovládnout Evropu bez jediného výstřelu.. A právě muslimská víra, která na rozdíl od té křesťanské hraničí s fanatizmem je pro to nejvíc příhodná.. Nevěřím tomu, že tento exodus islamistů do Evropy je náhodný.. Moc by mě zajímalo na čí výplatní listině jsou lidé, kteří stojí za tímto fanatickým konáním dobra, kterému předcházelo zlo v podobě lokálních válek. Kdo jsou ti, co morálně a finančně podporují ty sluníčkové lidi, kteří jsou stejně zmanipulovaní, jako ti, co se vydávají za blahobytem do Německa a jiných pro ně přímo pijákových států? Kdo vymyl třeba mozky i křesťanským uprchlíkům, že odhazují pomoc našeho stát a nekřesťansky utíkají za penězi Merkelové?

Fanatizmus už za dob Adolfa Hitlera byl Němcům vlastní.. Že by ve špičkách přetrvával a jen se zvrhl jiným směrem? Že by opět někdo měl pocit, že "Bůh je s námi"..? Ale já si vůbec nemyslím, že za tím stoji právě jenom Německo. To je spíš nástroj a můžeme hádat koho.. To ví ale asi jenom frau Merkelová a par zasvěcených.. Rozhodně jde o moc a peníze, jako vždy v historii.. 

Zase jde o - ROZDĚL A PANUJ!

Autor: Přemysl Čech | čtvrtek 14.4.2016 22:46 | karma článku: 34,43 | přečteno: 1094x
  • Další články autora

Přemysl Čech

O víře.

1.2.2024 v 11:46 | Karma: 6,08

Přemysl Čech

O vypočítání osudu.

14.12.2023 v 11:58 | Karma: 7,31

Přemysl Čech

O kapacitě naší planety.

24.11.2023 v 12:22 | Karma: 6,88

Přemysl Čech

O genetické manipulaci plodin.

12.10.2023 v 12:02 | Karma: 11,03