Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

R^ To s tým hrozýnkom bolo trefné. Krym bol presne to, o čo v tejto tragikomickej fraške ide, či skôr šlo. O tom, ako ho Rusáci Amíkom vyfúkli spred nosa, sa bude na vojenských akadémiách učiť ešte stovky rokov...

0 0
možnosti

Nenapadlo Vás třeba, že Ukrajina patří Ukrajincům? Že nepatří ani USA, ani Rusku kterému byste jí tak rád dal?

0 1
možnosti
Foto

Nikde jsem nepsal, že Ukrajina nebude patřit Ukrajincům.. Ale jejich majetek pokud to půjde takhle dál bude čím dál víc patřit bankám a ne těm ukrajinským. To je, jako když se zadlužíte, tak stále patříte do svého státu, ale už vám přestane patřit váš dům.. To, že je tento stát na pokraji bankrotu snad nikdo nepopírá..

0 0
možnosti
JR

J71a44n 80R14á97ž

6. 5. 2014 12:09

Zvláště poslední odstavec je krutě pravdivý a proto je mi spíše líto lidí, kteří se jako ovce nechají manipulovat naším žurnalistickým mainstreamem.

2 0
možnosti
ZD

napsal jste to dobře...jen pár si zde asi myslí ...že usa Krym nechtěli...ale chtěli a moc a taky proto slavný Majdam...kdo má Krym tak ovládá z většiny středomoří...to věděla i Kateřina Veliká s Potěmkinem...a že by tato vláda novou smlouvu RF neobnovila je nasnadě a to tu šlo...byla to prima základna...to pochopí i pan Dvořák...nu a s Krymem padá i zájem o UA...kor když ze 18oooo vojáků se vrátilo jen 2000...hezký den ZD...;-);-)

10 1
možnosti
JC

Černomoří, ne Středomoří.

0 0
možnosti
JM

R^ i tak to může být!

8 0
možnosti
MR

;-D on Putin vyfoukl Krym Americanum? To jako ze ho chtel Obama anexovat a Putin ho predbehl? ;-D

3 3
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 35,23
  • Průměrná čtenost 1415x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."