Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

... a to jste napsal jen ze vzteku, že nemůžete najít článek dle karmy a čtenosti? ;-D

Tak já vám poradím: v blozích lze hledat i podle klíčového slova. Stačí zadat do google

"klíčovéslovo" site:blog.idnes.cz

1 0
možnosti

Já ty konspirátory fakt miluju ... opravdu si myslíte, že tak okrajová věc, jako je blog, někoho vytáčí způsobem, že by mu stálo za to plýtvat energii na jeho omezování a jinou šikanu??

Před časem mě tu rozesmála blogérka, která omezování svobody slova a cenzuru dokládala dvěma fakty:

- BAN Kašukovi (se divím, že ho tu nechali lhát a urážet tak dlouho)

- nemožností stažení pořadu o Sýrii cyklu Cestománie z webu ČTV (asi je tam rozklíčované tajemství současného válečného stavu)

3 0
možnosti
Foto

Ale největší legrace je stále číst, jak je vše cenzurováno a nic se nesmí napsat a přitom samotná informace , že je vše cenzurováno a nic se nesmí napsat, je bez problému zveřejněná a nikdo jí necenzuruje.

2 0
možnosti
Foto

Celkem nechápu oč vám jde. Jak chcete najít článek, když neznáte jméno autora? To snad není vina administrace blogu, že jej najít nelze. Bohužel. A že blogy jsou méně vítané? Já nevím ale vidět za vším Babiše mi připadá paranoidní. Dost těžce si dovedu představit, že sedí někde na vejcích v čapím hnízdě a sleduje co tu kdo napsal. Po pravdě, myslím se že je mu to jedno. A blogy nejsou nechtěné. Jen si myslím, že čtenáře už nudí ty konspirační teorie, uprchlíci, chvála komunismu a Ruska a podobné nesmysly.

3 2
možnosti

P67a39v40e11l 74K30u80l32a

22. 3. 2016 4:43

Články dříve ŠLO vyhledávat, i když jste neznal autora. Stačilo zadat klíčové slovo.....Jinak vy vážně věříte, že Babiš nemá na to hlídání lidi?

2 0
možnosti
  • Počet článků 399
  • Celková karma 35,23
  • Průměrná čtenost 1411x
Snažím se žít podle svého motta:
"Je lepší jít za sluncem, než za svým stínem."