O tom, kdo je faktickým vládcem už skoro nad vším v této zemi...

Prezident? Předseda vlády? Parlament? "Závislé" soudy? Kdepak. Jediným tahounem v naší zemi je muž, který se rozhodl nás zachránit před námi samými.

Šedá eminence pan Kalousek se konečně rozhodl vystoupit ze stínu a označit se za autora dalšího směřování naší země k lepším obzorům. Odborářům vzkázal, ať si to rozdají s ním "na férovku" a ne s těmi, kterým on sám udává směr, a kteří stejně jen papouškují jeho návody...A podle nich musíme všichni žít a někteří jen přežívat...

Ale přátelé, na rozdíl od odborářů si myslím, že v konečném důsledku to myslí tento prozíravý člověk s národem dobře. Pochopil totiž, že ve výkoných elitách našeho národa jsou neschopní a všeho schopní, korupčníci a zkorumpovaní, zloději, narcisti a on, který, jako skoro jediný do toho nezapadá. Proto se rozhodl pro absolutní moc, kterou zatím budoval ze svého stínu... Jen nevím, zda se neunáhlil a nevystoupil na slunko obdivu moc brzy, když se mu zatím nepovedlo, jako poslední, vystrnadit ministra Vondru a ovládnout i vojáky..

Jsem přesvěčený, že pan Kalousek má naprosto ušlechtilé cíle a já mu naprosto fandím. Stačí si k tomu přečíst jedinou zprávu... Zprávu, která nám oboum nedává spát a zbytek národa si ji nějak neuvědomuje a nebo ji spíš ani nechce slyšet... Tou zprávou je, že ostrov "svobody" Kuba už předběhla v ratingu Řecko a podle tajných zpráv, které máme s panem Kalouskem zatím nepotvrzeně k dispozici, dalším na řadě, koho chce v tomto Kuba zdolat, je právě Česko a to za trest, že už nenakupujeme jejich skvělé pomeranče.

Také pohled na Čínu, kde skvěle funguje totalita v kapitalistickém převleku nám dává šanci, že by nás pan Kalousek mohl vest k těm světlým zítřkům, na které jsme si ostatně po válce tak dobře už zvykli.

Věřte mi, jedině on je zárukou, že nás Kuba nepřeběhne taky.

Autor: Přemysl Čech | úterý 14.6.2011 11:58 | karma článku: 21,41 | přečteno: 1634x
  • Další články autora

Přemysl Čech

O víře.

1.2.2024 v 11:46 | Karma: 6,08

Přemysl Čech

O vypočítání osudu.

14.12.2023 v 11:58 | Karma: 7,31

Přemysl Čech

O kapacitě naší planety.

24.11.2023 v 12:22 | Karma: 6,88

Přemysl Čech

O genetické manipulaci plodin.

12.10.2023 v 12:02 | Karma: 11,03