O poselství Davida Ratha.

To poselství má v podstatě dva směry a to k voličům a k politikům. To první vyznívá ve smyslu - "Občané nechte své politiky krást, aby mohli dobře vládnout." To druhé - "Zloději ze všech politických stran spojme se!"

Jak jinak si vysvětlit jeho děsivou "reportáž psanou skoro na oprátce", co je k vidění dnes na titulní straně blogu iDNES..

Zde je závěr té emotivní slátaniny ze které vyplývá, že už ztrácí asi dlouhou vazbou rozum i schopnost se vyjadřovat.. No posuďte, co může napsat člověk, který se prezentoval kdysi, jako etalon politické poctivosti..

------ 

Jsme za hlupáky

Média zajímají policejní razie a kriminály, tak i politici řeší jen skandály, tedy vlastně své vlastní přežití v dešti policejních kulek. Na řízení země pak schází jakákoli energie a čas. Republika se tak propadá dál do neprosperity  na ni navazující chudobu. Tento, v současnosti klíčový problém, média nezajímá. Jsou fascinována krvavým divadlem s názvem boj s korupcí. Tento tyátr lidí zavíraných do kriminálů a manévry zakuklenců nejenže nezlevní ani „chléb či elektřinu“, ale v přímém důsledku prohloubí hospodářský zmar země jako následek destrukce politických a ekonomických špiček. Takto škodit sami sobě snad dokážeme jen my, Češi. Většina našich zahraničních sousedů se nám směje. Takové hlupáky aby široko daleko pohledali.

------

V takovém suchu, jaké je asi momentálně i v jeho hlavě, pan doktor píše o dešti policejních kulek.. Je vidět, že vůbec neví o čem mluví a asi by neměl mít tolik vycházek na tom současném úmorném slunci.. Pokud si myslí, že republika se propadá do neprosperity kvůli tomu, že policie zatkla zatím jen zlomek všech výkuků, co si podnikání či službu lidem vyložili, jako vysávání státního rozpočtu, rozkrádání peněz únie a podobně, pak musí být ekonomicky slaboduchý, protože opak je pravdou. Do neprosperity se propadáme díky těmto podvodníků, protože peníze, co šly k nim, jako malá domů, mohly být využity daleko smysluplněji.. Máme tu prý krvavé divadlo, asi se chce podbízet některým pravicovým demagogům, že tu začíná nový únor.. Má pravdu v tom, že manévry zakuklenců nám nezlevní chleba, ale kéž by aspoň trochu očistily stát od té špíny těch komunistických pseudokapitalistů a kmotrů.. A pokud se nám někdo v zahraničí směje pane Rathe, pak za to, že v korupci a neřestech jsme na špici světa.. I to je výsledek takových politiků, jako jste vy. 

Vidíte nás, jako národ hlupáků, asi proto, že jsme takovým, jako vy až příliš dlouho věřili, že vám jde o společnost a ne o sebe.

Aby jste se ale dál nepletl. Ostatně o příštích volbách se to ukáže zda si národ zvolí ty, co jako vy, obhajují rozkrádání a úplatky, jako legální politický prostředek. Ve vaší situaci bych raději mlčet, protože svými názory chcete vlastním bahnem umazat i ty poctivé politiky, co pracují pro svou zem a ne jen pro vlastní kapsu.. Politici se nedělí ani tak na pravicové a levicové, ale hlavně na schopné, neschopné a na tu vaši sortu pro kterou tak horujete, na všehoschopné..

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Přemysl Čech | úterý 23.7.2013 16:21 | karma článku: 16,17 | přečteno: 571x
  • Další články autora

Přemysl Čech

O víře.

1.2.2024 v 11:46 | Karma: 6,08

Přemysl Čech

O vypočítání osudu.

14.12.2023 v 11:58 | Karma: 7,31

Přemysl Čech

O kapacitě naší planety.

24.11.2023 v 12:22 | Karma: 6,88

Přemysl Čech

O genetické manipulaci plodin.

12.10.2023 v 12:02 | Karma: 11,03