O nepochopitelném nutkání FBI se zesměšňovat.

Už mi to hlava opravdu nebere, co stojí za tím, že jedna z nejlepších služeb neustále trpí pocitem, že se ještě dost nevykoupala ve vlastní šťávě. Opravdu neskutečné.

Už několik roků vyšetřuje a zveřejňuje informace bez jasných důkazů o tom, jak Rusové ovlivňují USA, místo toho, aby dělala opatření k eliminaci této činnosti a také bojuje proti terorismu a když je jí možný budoucí terorista nahlášen, tak neudělá nic.. A kdyby to bylo poprvé.. Že by to nebyla nejlepší služba? 

Co je moderní svět světem, tak vždycky se používala propaganda a ovlivňování veřejného mínění ať už doma či za hranicemi.. FBI dělá, jako by objevila něco naprosto nového, snad by asi bylo nejlepší kdyby její špičky šly na školení CIA, ti by jim to vysvětlili, jak se používají dezinformace, nakonec v tom také mají praxi.. Používají se všude na celém světě, je to prostě boj jinými prostředky. Jen FBI dělá, jako by se teprve nedávno probudila.

Ne že bych si nemyslel, že je to pravda, že se Rusové snaží ovlivnit USA, ale je to úplně stejné, jako se USA snaží ovlivnit Rusko, Čínu i EU. Nic nového pod sluncem. Tajné služby by měly odhalovat a činit opatření a ne fňukat do světa. Ale podle mě nejde v této věci ani tak o Rusy, jako o Trumpa. Některé kruhy prostě nerozdýchaly pořád to, že volby nevyhrála Clintonová a dělají to i za cenu oslabení akceschopnosti FBI.

Vůbec si nejsem jistý, zda Rusové vůbec toužili po tom, aby Trump volby vyhrál. myslím si, že pro ně by byla lepší slabší figura v Bílém domě. Nakonec, když byl u moci Barack Obama, Rusové nejvíce ve světě posilovali své zájmy. 

A tak se vůbec nedivím, že selhání FBI využil prezident Trump k jizlivé poznámce, že tajné služby ztrácí čas objevováním neexistující tajné spolupráce jeho volebního štábu s Rusy, místo aby se věnovali pátrání po zločincích a ministr zahraničí Ruska označil výsledky téže služby za žvanění bez důkazů..

Autor: Přemysl Čech | neděle 18.2.2018 18:34 | karma článku: 34,09 | přečteno: 1193x
  • Další články autora

Přemysl Čech

O víře.

1.2.2024 v 11:46 | Karma: 6,08

Přemysl Čech

O vypočítání osudu.

14.12.2023 v 11:58 | Karma: 7,31

Přemysl Čech

O kapacitě naší planety.

24.11.2023 v 12:22 | Karma: 6,88

Přemysl Čech

O genetické manipulaci plodin.

12.10.2023 v 12:02 | Karma: 11,03